If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai eu ziceam sa tragi firele pe sub partea fixa a sinei......intelegi tu pe unde!Adica printre mocheta si partea de jos a mecanismului de culisare al scaunului!
In felul acesta, nu ai treaba cu firele!
Bafta!
Salut.La ce ai legat neonul acela?? Si inca ceva..zi-mi si mie ce cul ai luat spray pt. vopsitul pleoapelor....ca am vazut ca sunt mai multe nuante de albastru...
Ms. anticipat.
sigpic
salut, neonul e legat la bricheta. in ceea ce priveste culoarea pleoapelor, au fost vopsite la un service dacia. daca vrei sa aflii nuanta de culoare este pe masina si se vede cand deshizi usa din dreapta este pe stalp
nu-i asa ca masina trage mai bine si are acceleratie mai buna de cand are insemnele 1.6 16V??? mai ramane sa-ti lipesti stikere cu "ABS", "aer conditionat" sau nu stiu ce mai ai pe la masina. pe de alta parte, daca tot esti din logan club, nu esti fair play fata de cei care au chiar 1.6 16V. cand te face unul cu o masina, alta firma, de 1.6 16V si tu ramai in urma lui, il faci pe ala sa zica ca loganul 1.6 16V e chiar o masina cu motor varza. daca voiai sa fii mandru iti luai chiar 1.6 16V, iar daca nu ti-ai permis sau nu ai vrut atunci nu incerca sa arati ca ai, ceea ce de fapt nu ai. accepta-ti situatia si nu mai incerca sa fii ceea ce nu esti. tu ai spus ca multi nu stiu versiunile de logan. ok, poate nu le stiu, dar fi fair play fata de ceilalti detinatori de loganuri, care poate au facut un efort financiar mai mare sa-si ia 1.6 16V. in rest, totul e ok si frumos. scuza-ma daca te-am jignit intr-un fel, dar este o parere strict personala.
inteleg ce vrei sa zici, dar eu nu mi-am pus sigla de 1.6 16v ca sa ma iau la curse cu altii sa ii fac sau sa ma faca, nu sunt genul, dar imi place mie cum da pe masina, fiecare cu pasarica lui. iar la faza cu nu e fair play fata de ceilalti nu stiu cum sa o interpretez, nu imi place sa ma intrec cu cineva asa ca nu o sa dau satisfactia altora sa se bucure ca au facut un 1.6. Sigla nu este pusa acolo pentru ca nu sunt eu mandru de masina mea si de conditia mea initiala, este o modificare strict pentru aspect si nimic altceva.
o sa montez maine la cel care a montat la mai tot LC Brasov, are preturi super bune. Folia e DRK si o sa pun de 5% pe spate si 30% pe fata ca sa fiu legal
si uite asa a venit si mult asteptata folie pe masina.....nu am cuvinte sa descriu cat de mult imi place noul aspect . astept pareri si am sa revin cu poze fresh in week in care sa se vada capodopera fara reflectii din alte parti. sunt super incantat de lucrarea facuta
@tdan08: are abs si e problema lui ce face cu masina lui, nu te priveste pe tine de ce nu si-a pus emblema de 525d. s-a mai discutat pe tema asta si aici si pe my ride la mine, si subiectul e inchis. e masina lui si gusturile nu se discuta punct.
@stresu: s-a facut umbra in masina e mai umbra ca la mine ca tu ai pus mai inchisa ca a mea sa o porti sanatos. alte planuri?
ehei......dragii mosului.....stateam eu azi pe balcon la mine la munca si imi admiram mandretea si mi-am dat seama ca incepe sa arate asa cum mi-am dorit dar este ceva care ii lipseste cu desavarsire......insa cum malaiul e putin sunt nevoit sa mai astept. urmatoarea achizitie sper ca va fi:
Pachetul ala de crom nu da bine pe ea .... ca acum si cu geamuri fumurii ies urat rau in evidenta, ai putea sa dai si partea aia de crom de la grila fata jos ;) zic ca ar arata mai frumos ... parerea mea ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment