am jantele deja, astept sa se duca zapada sa le pun. Pragurile le am si pe alea, urmeaza sapt asta sa le urc pe masina. Arcurile sunt doar in plan deocamdata. tre sa fac o proba cu jantele inainte sa pun arcurile, ca nu vreau nici sa o tin pe post de plug de zapada
PH 18 LYV - Dynamic Blue
Collapse
X
-
sper sa te ajute cu cevaAttached Files
Comment
-
in momentul de fata nuprea arata 100% bine...ceva parca lipseste...dar cum ai zis tu, ca urmeaza niste praguri si jentile alea belea, parca incepe sa sune de bine chiar is curios sa vad cum o sa arate...spor in continuare
PS: gandeste-te si la arcuri, v-a schimba radical ambianta masinii...acuma totu depinde de tine
Comment
-
da, pragurile le am acasa, dar nu am apucat sa le montez. afacerea cu barele a durat vreo 3 zile cu totul: de cand le-am gasit si pana le-am montat pe masina, deci totul a fost foarte in scurt, chiar nu erau in plan, dar, daca am avut ocazia sa le iau foarte avantajos, n-am mai stat pe ganduri. Se vede clar ca ceva lipseste, dar va fi completa in curandsigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
pentru sambata asta e programat
intre timp, am facut niste poze noi aseara, mai profi asasigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
da, le-am cumparat dar sunt inca nevopsite. le-am pus doar asa sa vad cum dau. pot spune ca schimba foarte mult aspectul . pe saptamana viitoare sper sa le am si pe alea vopsite si lipite si mai tai ceva de pe listasigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
Comment