PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am jantele deja, astept sa se duca zapada sa le pun. Pragurile le am si pe alea, urmeaza sapt asta sa le urc pe masina. Arcurile sunt doar in plan deocamdata. tre sa fac o proba cu jantele inainte sa pun arcurile, ca nu vreau nici sa o tin pe post de plug de zapada
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• sper sa te ajute cu ceva
      Attached Files

Comment

• frumos domnu, multumesc mult, ma gandesc si la varianta cu bad boy, dar momentan am alte prioritati . Este ca vin bine jantele?
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• vin vin da vin si mai bine cu o suspensie sport

Comment

• ehe, multe ar veni bine, dar de unde atata malai?
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• in momentul de fata nuprea arata 100% bine...ceva parca lipseste...dar cum ai zis tu, ca urmeaza niste praguri si jentile alea belea, parca incepe sa sune de bine chiar is curios sa vad cum o sa arate...spor in continuare

PS: gandeste-te si la arcuri, v-a schimba radical ambianta masinii...acuma totu depinde de tine

Comment

• da, pragurile le am acasa, dar nu am apucat sa le montez. afacerea cu barele a durat vreo 3 zile cu totul: de cand le-am gasit si pana le-am montat pe masina, deci totul a fost foarte in scurt, chiar nu erau in plan, dar, daca am avut ocazia sa le iau foarte avantajos, n-am mai stat pe ganduri. Se vede clar ca ceva lipseste, dar va fi completa in curand
                sigpic
                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• imi place mult cum arata bafta in continuare la tuning....
                  sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• multa bafta stress..sunt sigur ca dupa multa munca masina va arata asa cum iti doresti...ne vedem miercuri ..paaa
                    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• multumesc domnilor pentru aprecieri, intr-adevar mai e de munca, dar ce sa-i faci? pasiunea e pasiune, tre sa ne gasim timp pentru toate
                      sigpic
                      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• domnuuu`....ai pus pragurile ?

Comment

• pentru sambata asta e programat
                          intre timp, am facut niste poze noi aseara, mai profi asa
                          Attached Files
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• in prima poza ai pleoapele puse ?

Comment

• da, le-am cumparat dar sunt inca nevopsite. le-am pus doar asa sa vad cum dau. pot spune ca schimba foarte mult aspectul . pe saptamana viitoare sper sa le am si pe alea vopsite si lipite si mai tai ceva de pe lista
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• da vezi sa nu le lipesti prea bine ca sa le dai usor jos pentru bad boy look

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google