PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ MihaitzaMCV :Pot sa-l laud pentru pentru BodyKit pentru, da foarte bine!Dar nu pot sa-l laud pentru o gaura inestetica si pentru xenon fara lupe.Intre timp omul m-a lamurit ca are pleoape si ca xenonul fara lupa nu mai deranjeaza asa tare iar gaura inestetica va fii remediata.Deci care e problema ta?Te-am bagat in seama si nu stiu?Dar stii ceva, daca vrei sa ne certam hai sa o facem pe pm, ca sa nu facem offtopic aici...
    Last edited by alex.dinca91; 21 February 2011, 18:56.
    Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• Alex eu mi am spus doar parerea atat asa cum primesc eu sfaturi sfatuiesc si eu pe altu ca asa invatam unul de la altu. Nu am vrut sa supar pe nimeni, daca am suparat pe cineva imi cer scuze.
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Christnacht stai ca eu ma adresam lui MihaitzaMCV, nu tie. Imi cer scuze de Offtopic...
        Last edited by alex.dinca91; 21 February 2011, 19:05.
        Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• baieti, nu va certati nici aici nici pe PM. Fiecare isi spune parerea si fiecare parere in parte o iau in considerare. Multumesc tuturor celor care vin cu idei si sfaturi
          sigpic
          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• da ce-ai domne` cu xenonu` ? am vazut faruri cu halogene care bateau de 1000 de ori m-ai prost ca xenoanele (adica in ochii mei )

Comment

• el se refera la faptul ca lumina xenonului se imprastie mai mult la farurile cu oglinda decat la cele cu lupa si deranjeaza. alea cu halogen care bat direct in ochii tai is reglate prost de cele mai multe ori
              sigpic
              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• eu am xenon(normal..fara lupa) la citroen ....si n-am avut nici macar cea mai mica problema gen flash`uri...sau alte chestii
                la lupe nici nu se mai pune problema

Comment

• Cred ca a inteles ideea si el .. dar sa nu mai fim off-topic ..
                  Cand mai vii pe la Ploiesti sa ne prezinti noul kit Liviule ?

Comment

• domnu, dupa ce se face vremea frumoasa si pun tot pe ea, promit ca vin un weekend la Ploiesti si vei fi primul care afla. O sa incerc sa vin in saptamana in care aveti voi intalnirea. Daca nu, iesim la o bere
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Heheheheh .. ne-am smecherit si noi .. de cateva luni aveam saptamanal intalniri
                      Iar in legatura cu berea .. oricand .. am sofer acum

Comment

• e bun atunci, inseamna ca pot sa vin in orice weekend.....lasa ca imi iau si eu sofer...pe tata socru
                        sigpic
                        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• arata superr cu noile spoilr acuma o toba sport sau un tips calumea acolo in spate

bafta la modificari ;)
                          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• merci domnu, ce sa facem? asteptam, asteptam sa se duca iarna si sa mai adunam bani
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• frumos ma tata,jantele puse pe masina,ploape pe faruri si pragurile ,nota la final 10.....chiar imi place....

Comment

• Rasnov 2011 ! ! !

El e mah, inzapezit ! ! !
                                Attached Files
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google