If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stresule,da' ce urmarit esti,man Sa-ti mai spun ca te-am claxonat duminica pe la 15.40,in timp ce-i dadeai talpa pe la Comarnic inspre Sinaia ??
Stima
domnu Sorin, te-am vazut si eu duminica, ne-am intalnit cand ma intorceam de la Ploiesti, te-am observat dar prea tarziu ca sa mai apuc sa schitez vreun gest, dar sa nu crezi ca ai trecut neobservat . Toate cele bune domnu Conte
PS: parca ne-am intalnit intre Busteni si Poiana Tapului
Ce laudata e masina , acum fiecare cu parerea lui , eu cred ca spoilerele care le ai sunt bine venite pe alta masina (BMW), eleronul ala e urat ca naiba , singurele comentarii pozitive sunt pentru arcuri , incearca altceva care sa dea bine pe masina ta.
Bafta imi place ca ai grija de ea!
atat laudele cat si criticile sunt binevenite . Dupa metoda: fiecare cu gusturile lui pot spune ca tot ce se afla pe masina in momentul de fata imi place, ca altfel nu le puneam . mie unuia imi place cum da eleronul in combinatie cu spoilerul spate, deci va ramane acolo. sper ca cu arcurile sport sa se aseze si mai bine.
nu am de ce sa ma supar, daca citesti chiar cu cateva pagini in urma ai sa vezi prin cate schimbari a trecut masina mea, unele din ele inspirate si din sfaturile pe care le-am primit de la colegii de forum
hai ca un pic mai joasa merge, ca tu oricum ai roti mari si nu o sa coboare asa tare, o sa fie un pic mai joasa ca una stock
oricum arata bine...felicitari.
Mai bine lasa barele astea, ca foarte multi au bare stock modificate. Macar al tau sa fie mai diferit de celelalte. Arata foarte bine asa. Eventual niste arcuri Eibach sa nu o cobori prea mult.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment