PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by goofiy View Post
    stresule ti-am vazut luni(parca) masina pe langa primarie. arata bestial... de roti nici nu am cuvinte alea mi-au sarit in ochi prima data...
    merci de aprecieri, masina ai sa o vezi acolo in fiecare zi, e parcata in fata firmei la care lucrez
    Originally posted by sorin_pss View Post
    Stresule,da' ce urmarit esti,man Sa-ti mai spun ca te-am claxonat duminica pe la 15.40,in timp ce-i dadeai talpa pe la Comarnic inspre Sinaia ??
    Stima
    domnu Sorin, te-am vazut si eu duminica, ne-am intalnit cand ma intorceam de la Ploiesti, te-am observat dar prea tarziu ca sa mai apuc sa schitez vreun gest, dar sa nu crezi ca ai trecut neobservat . Toate cele bune domnu Conte
    PS: parca ne-am intalnit intre Busteni si Poiana Tapului
    Last edited by stresu; 30 March 2011, 00:25.
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Ce laudata e masina , acum fiecare cu parerea lui , eu cred ca spoilerele care le ai sunt bine venite pe alta masina (BMW), eleronul ala e urat ca naiba , singurele comentarii pozitive sunt pentru arcuri , incearca altceva care sa dea bine pe masina ta.
      Bafta imi place ca ai grija de ea!
      sigpicTransport marfa !

Comment

• atat laudele cat si criticile sunt binevenite . Dupa metoda: fiecare cu gusturile lui pot spune ca tot ce se afla pe masina in momentul de fata imi place, ca altfel nu le puneam . mie unuia imi place cum da eleronul in combinatie cu spoilerul spate, deci va ramane acolo. sper ca cu arcurile sport sa se aseze si mai bine.
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Ma bucur ca esti de treaba si nu te-ai suparat , asa e fiecare cu parerea lui , tu faci ce crezi ca te coafeaza mai bine .
          sigpicTransport marfa !

Comment

• nu am de ce sa ma supar, daca citesti chiar cu cateva pagini in urma ai sa vezi prin cate schimbari a trecut masina mea, unele din ele inspirate si din sfaturile pe care le-am primit de la colegii de forum
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• frate ai o masina care te reprezinta in totalitate
              spor la ea in continuare
              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• cum adica ma reprezinta? adica mica si grasa?
                merci domnu, apreciez
                sigpic
                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• am fost in weekend la pescuit si am zis sa fac niste poze de senzatie cu domnisoara. Cred ca mi-au iesit.
                  Attached Files
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• nu e un pic cam (prea) inalta???
                    DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                    sigpic

Comment

• daca era mai joasa, nici nu indrazneam sa intru pe acolo....la chestia cu inaltul inca ma gandesc la o solutie..... vad io ce adopt pana la urma
                      sigpic
                      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• hai ca un pic mai joasa merge, ca tu oricum ai roti mari si nu o sa coboare asa tare, o sa fie un pic mai joasa ca una stock
                        oricum arata bine...felicitari.
                        DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                        sigpic

Comment

• pune-i bre niste arcuri...e pacat de ea asa inalta

Comment

• dai jos kitul, si faci ceva cu barele stok si ii pui un h&r sau eibach
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• asta o sa fie solutia cea mai probabila. trebuie doar sa gasesc pe cineva cu care sa fac schimb de bare. la aceeasi culoare.
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Mai bine lasa barele astea, ca foarte multi au bare stock modificate. Macar al tau sa fie mai diferit de celelalte. Arata foarte bine asa. Eventual niste arcuri Eibach sa nu o cobori prea mult.
                                sigpic
                                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google