PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stresule... niste arce (weitec/vogtland) si aia e. Si sa nu te aud ca dai barele ca te dezmembrez eu pe tine . Las-o ca-i sta bine si asa
    sigpic

Comment

• mai baieti, problema la mine e urmatoarea: pe unde merg eu, barele astea+arcuri=nu se poate. ori una, ori alta. asta e marea mea problema, intelegeti?
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• arata bine cu jantele astea

Comment

• Mai pastreaza deocamdata body kitul ca e frumos si gasesti tu o metoda Cat ai mai vrea diferenta la spoilere? Ca si eu tot blue marin am si daca vrei iti dau barele mele la schimb+diferenta din partea mea
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• eu zic sa dai barile ....si sa ii trantesti arcuri sport si apoi vezi tu ce ii mai faci

Comment

• deci...kitu` sau arcurile
              clar arcuri

Comment

• stress!!..da barele...iei mcv pe fata..acoperi locurile pentru proiectoare..pui arcuri...pe spate..ph2 ca ai mai avut..dar arcurile sunt must have..mai ales cu rotile pe 17..acuma sincer...o sa dea bine..sunt siguur..
                sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• se ofera cineva sa faca schimb de bare?
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Daca te razgandesti si vrei barele mele sa ma anunti
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• ce bare vrei?schimbi pe ale tale cu unele stock?
                      AdY_JmL_2015

Comment

• Deja daca nu ai lupe in far, arcuri si proiectoarele astupate nu ai logan tunat . A ajuns o moda asta pe Logan Club.

Stress, cu cat sunt mai lungi spoilerele? Vezi la ce nivel sunt fata de scut (partea cea mai joasa a scutului). Apoi gandeste-te ca arcurile vor face sa ramana cea mai joasa parte a masinii scutul. Daca crezi ca barele vin la nivel cu scutul, merge cu arcuri. Daca sunt vreo 5 cm mai jos, nu mai merge
                        sigpic

Comment

• am masurat deja, fata coboara prea mult daca pun arcuri si o sa iau toate gropile la rand pe unde circul eu. Vreau sa fac schimb cu cineva care are aceeasi culoare cu masina mea, bara de mcv pe fata si PH1 sau PH2 pe spate, vopsite obligatoriu in culoarea caroseriei integral.
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• pastreaza kit-ul arata foarte bine cu el

Comment

• pff ce incantat erai de ele...cati bani ai dat...vopsit bla bla si acum le dai jos...
                              AdY_JmL_2015

Comment

• da, asta este, daca nu le poti avea pe toate, le pastrezi pe cele care te aduc in avantaj
                                sigpic
                                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google