Stresule... niste arce (weitec/vogtland) si aia e. Si sa nu te aud ca dai barele ca te dezmembrez eu pe tine . Las-o ca-i sta bine si asa
PH 18 LYV - Dynamic Blue
Collapse
X
-
Mai pastreaza deocamdata body kitul ca e frumos si gasesti tu o metoda Cat ai mai vrea diferenta la spoilere? Ca si eu tot blue marin am si daca vrei iti dau barele mele la schimb+diferenta din partea measigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
stress!!..da barele...iei mcv pe fata..acoperi locurile pentru proiectoare..pui arcuri...pe spate..ph2 ca ai mai avut..dar arcurile sunt must have..mai ales cu rotile pe 17..acuma sincer...o sa dea bine..sunt siguur..sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Deja daca nu ai lupe in far, arcuri si proiectoarele astupate nu ai logan tunat . A ajuns o moda asta pe Logan Club.
Stress, cu cat sunt mai lungi spoilerele? Vezi la ce nivel sunt fata de scut (partea cea mai joasa a scutului). Apoi gandeste-te ca arcurile vor face sa ramana cea mai joasa parte a masinii scutul. Daca crezi ca barele vin la nivel cu scutul, merge cu arcuri. Daca sunt vreo 5 cm mai jos, nu mai merge
Comment
-
am masurat deja, fata coboara prea mult daca pun arcuri si o sa iau toate gropile la rand pe unde circul eu. Vreau sa fac schimb cu cineva care are aceeasi culoare cu masina mea, bara de mcv pe fata si PH1 sau PH2 pe spate, vopsite obligatoriu in culoarea caroseriei integral.sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
Comment