salut...am si eu o intrebare...unde ai vopsit-o, daca esti multumit si la ce pret??
PH 18 LYV - Dynamic Blue
Collapse
X
-
-
vopsirea s-a facut la Sicaro Brasov, eu am mai vopsit-o la ei si in trecut si am fost multumit. Sper ca va fi la fel si de aceasta data.
@B997NDL: vopsirea este totala, interior si exterior pe unde se vede. Singurul loc unde mai este vizibila vopseaua veche este la motor, ca n-avea rost sa dau motorul jos, nu ma deranjeaza. Barele vor fi tot in culoarea masinii, totul va fi intr-o culoare.
Azi ar trebui sa merg dupa ea si o sa-i trag o serie de pozesigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Ultimul set de poze din service si ultimele pregatiri, mai pe seara suntem gata de drumsigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Posta iesit frumos.
Originally posted by barbuoctav View Postinteresant imi place , sper sa o vad live vara asta ;)
Originally posted by tzk View Postsi pana la urma cat te-a dus??
Originally posted by emilemy View Postfoarte reusita ! Superba ! felicitari si sa o stapanesti sanatos in continuare
Originally posted by dan.moraru View PostMa bucur ca ai renuntat la kitul pe care il aveai,iar cu noua culoare arata super bine.Asteptam poze mai clare.sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Comment