PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dupa aproape o saptamana de certuri si neintelegeri cu cei de la asigurari, astazi masinuta mea a iesit in sfarsit din service. Momentan doar cateva poze, va urma o sesiune foto profi .
    Dupa cum spunea TVM, am scos-o la lumina .
    E mai albastra si arata mai bine ca niciodata
    Attached Files
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• dar de ce nu dai tu jos aparatorile alea de la pasaje ? o sa plangi amarnic.
      cate masini nu vad cu ele date jos, dar prea tarziu, cand e plin de rugina acolo...
      nu fac decat sa tina umezeala acolo.
      pune aparatori de noroi pe fata ca sa nu-ti arunce pietricele, si atat.
      acum am vazut ca ai aparatori pe fata. nu e nevoie de prostiile alea.
      dupa mine, arata si urat. e tractor sau 4x4 ?! dar marog, e vorba de ce crede fiecare.

Comment

• Le am de 3 ani pe masina si acum la revopsire au fost date jos. Nu era nicio rugina acolo, le tin pentru ca sunt bune pentru bizonii din parcare care au prostul obicei sa nu se uite cand deschid usa, am patit-o. Data trecuta au fost prinse foarte bine si n-a ruginit nimic. Am incredere ca si de data asta baietii au facut treaba buna.
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• S-a cam pus praful pe topicul asta asa ca revin cu cateva poze fresh.
          Spre surprinderea mea, din august de cand a fost revopsita masina si pana acum nu au aparut zgarieturi sau indoituri pe caroserie si asta ma bucura. Sper sa nici nu apara de acum incolo .
          Un nou proiect de viitor: vreau sa schimb scaunele originale cu unele de Audi sau de VW pentru ca spatele ma omoara iar de scaune sport nu am finante acum.
          E cineva care a reusit sa faca translatia cu succes? M-ar interesa sa pun unele de A4
          Attached Files
          sigpic
          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Si-a pus un prieten, dar doar in partea stanga, scaun de Octavia 2.
            S-a imbunatatit pozitia la volan, singura problema, minora, fiind ca dorind sa pastreze prinderea si sina din dreapta originala, scaunul nu este perfect centrat cu volanul.
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Eu am mai avut odata scaunul de la sofer schimbat cu unul sport cu care nu m-am putut obisnui pentru ca era putin mai sus decat cel original, dar de data asta vreau sa le schimb pe amandoua pentru ca altfel arata urat. M-am uitat pe net, am vazut si scaune de Octavia 2, din pacate sunt foarte scumpe .
              Am gasit pe un site de anunturi un set de scaune de Audi A4 cu 200 RON. O sa-l contactez pe proprietar sa vedem cum arata si daca sunt ce-mi trebuie
              sigpic
              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Nu vreau sa fiu carcotas, da in prima si a doua poza vopseaua nu arata deloc bine. A fost polishata de "maestrii"? este plina de swirls-uri
                Last edited by Cristyano; 8 May 2014, 10:16.

Comment

• da, a fost polishata, se vede putin la soare puterinc dar nu ma deranjeaza, in timp o sa se duca
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• superba culoare , o nuanta deosebita .... felicitari pt alegerea facuta ( ma refer la vopsea ) si pt masina

Comment

• Frumoasa culoare! Nu cumva este blue dynamo ( cod J45 ) de pe Clio RS ?
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Culoarea este superba dar nu de clio ci de skoda. Albatru lucios denumit si Dynamic Blue. Codul nu-l mai stiu exact, ceva de genul 4736.
                        Am achizitionat si scaunele de Audi A4, sa vedem cand o sa am timp sa le adaptez. Abia astept sa scap de durerile de spate
                        sigpic
                        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Felicitari si pt scaunele de A4 , asteptam idei si poze din timpul montajului si cum le-ai adaptat .... Apropo , cat te-au ajuns ? Mult succes !

Comment

• Scaunele le-am gasit pe un site de anunturi si m-au costat 200 RON amandoua.
                            Sunt manuale si fara incalzire, dar cu reglaj pe inaltime si lombar, exact ce-mi trebuia.
                            Le-am gasit la cineva in Brasov ceea ce a fost foarte bine, ca sa nu ma mai complic cu transportul.
                            La o prima vedere adaptarea se poate face foarte usor, imi trebuie doar un prieten cu un garaj si ceva scule pentru prepararea materialelor ).
                            Cu siguranta voi face poze din timpul montajului insa nu stiu cand va fi .
                            Inca nu am poze facute de mine cu scaunele dar o sa postez deocamdata pozele originale din anunt ca sa-ti faci o idee
                            Attached Files
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• si o poza mai "artistica" facuta la o intalnire de prin Brasov
                              Attached Files
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Multumesc frumos pt raspuns si mult succes in montarea lor pe masina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google