Salut, am vrut sa postez aici dupa ce imi pun farurile angel eyes si stopurile tuning dar m-am gandit sa va arat masinutza cu care mamandresc inainte si dupa operatiune. Diseara imi voi monta farurile, abia astept. Masina este 1.4 ABS Plus si pana acum am avut bafta sa execut 4 lucrari de reparatie: aripa pe partea soferului schimbata de 2 ori: odata am gasit-o lovita in parcare si odata tot in parcare m-a aranjat unu dar pe asta l-am prins si i-am saltat asigurarea . A 3-a reparatie a fost proiectorul stanga, asta dupa ce am lovit un caine cu aprox 80 km/h. Trebuie sa recunosc, am fost chiar surprins sa vad ca asta a fost singura paguba. a 4-a reparatie a fost vopsirea usii de pe partea stanga spate pentru ca aparent am parcat unde nu trebuia si domnului care mi-a zgariat-o cu cheia nu i-a convenit. In materie de tuning nu am apucat sa fac inca mare lucru, doar niste pleoape, niste manere cromate la usi si piesa de rezistenta: un LED albastru in interior. De asemenea am mai montat un sistem Sony Xplod 40W pentru ca masina nu a avut nici boxe nici mp3 player. Sper sa va placa, si am sa revin cat de curand cu poze cu noile faruri si stopuri
PS: Urmeaza jante de aliaj dar mai intai sa treaca sezonul rece
PS: Urmeaza jante de aliaj dar mai intai sa treaca sezonul rece
Comment