PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ce tie si cu tuningu' asta, te-a cam cuprins bine, tine-o tot asa ca merita doar tu te afisezi cu ea si trebuie sa aca impresie buna!!! la mai mare.....

Comment

ai fost amabil cu "nu vezi mare lucru". De fapt nu vezi nimic ). Sper sa vad dupa ce o sa imi montez eleronul, adica luni, am sa revin cu poze si cu ala :d
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

felicitari pentru masina! eleron de care ii pui?
        sigpic

Comment

o sa pun poze curand. este deja vopsit, trebe doar montat luni. Eleron cu prondere in portbagaj in suruburi si cu LED-uri pe frana ;)
          sigpic
          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

stresu, te rog, cand montezi eleronul, sa faci mai multe poze cu operatiunile, ca vreau si eu sa imi cumpar unul, de fapt trebuie sa imi vina unul si sa vad cum sa il montez.
            sigpic

Comment

o sa il montez la un service si nu stiu daca o sa fiu pe acolo cand se monteaza ca plec de la servici ca sa il montez, dar am sa fac poze daca pot
              sigpic
              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Gata si cu eleronul, azi i-a sosit clipa si lui. Am pus cateva poze dar o sa revin cu altele cand o sa fie si masina mai curata
                Attached Files
                sigpic
                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

sa-ti pui mastic la eleron si silicon la stopuri si nu mai ai treaba

p.s. nu i-ar strica o folie, sa mor daca te mint. ar arata si mai bine masina cu folie
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Frumoasa masina spor la modificat in continoare,drumuri bune iti doresc.
                    sigpic #

Comment

sper sa nu te superi pe mine..dar mai bine aratai ce fel de eleron puneai si-ti zic eu..ca la cate pareri contra gaseai nu ti-l mai puneai..
                      Parerea mea e ca eleronul e foarte urat !
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Nu prea e de comitet, dar daca tie iti place e super frumos!
                        Parerea mea!
                        Apropo....daca sunt stopuri de la....., neaparat sa incerci sa pui ceva silicon1
                        Numa' bine!
                        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

sincer nu da bine pe bune trebuia sa pui unul muc arata urat...dar u sstii...bafta.
                          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

multumesc pentru aprecieri si critici.....mie imi place eleronul, altfel nu il puneam , cat despre probleme sper sa nu am pentru ca inainte de vopsire a fost chituit de la un capat la altul si apoi vopsit profesional. cat despre prindere, e ok, mai pun eu putin mastic pe la imbinare si o vopsesc cu tubul de spray....pe o portiune de 2 mm cat e distanta, nici nu se observa.
                            @alindrgn - stiu ca o folie ar merge de minune, deocamdata tre sa fac rost de cascaval

cat despre cum sta eleronul.....o sa o spal si o sa o pozez mai bine....si pun pariu ca eleronul asta ar da mai bine daca as cobori si masina putin....cine stie? poate imi pica sa schimb arcurile....vedem
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

decat sa bagi bani in arcuri mai bine bagai in altceva...niste jante ,o folie,sau altceva pt design...ca arcurile nu te ajuta decat sa rupi masina iti zic eu...si dai coarnele alea jos de pe ia ca nui masina de la firme de telefonie fixa...bafta multa.
                              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Nu zi din astea domnu, arcurile isi merita banii, siguranta si design in acelasi timp......
                                Degeaba, te scutura un pic mai tare, dar e mult mai stabila masina.....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google