PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ce a fost asa greu?
    tu nu aveai preferance?:-? sau ai abs+ ca mine? si cd player...si cred k cam atat
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

1. nu a fost greu, doar iarna pana prelungita pana in aprilie (stii si tu ca doar esti consatean de-al meu ) si lipsa de timp sau de chef
      2. Este ABS+ cu sistem audio ca al tau
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

ma mir cum de nu ai si culoarea ca a mea;))...de sistemul audio uitasem, mi-ai adus tu aminte. stiam doar de cd player dar eu am 3 tetiere in spate, tu doar 2...de aia tot uit ca e abs+ caleasca ta. stikeru mic cu www din spate l-ai mai pus?
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

nu l-am pus pentru ca probabil l-am tinut prea mult si cand am vrut sa il dezlipesc s-a stricat.....dar lasa ca o sa imi iau altul de la felix sapt viitoare si o sa imi lipesc o noua sigla pe parbriz....noul model care contine si brasov in litera L de la Logan ;) sa vezi ce ciumeg o sa fiu atunci
          sigpic
          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Am reusit schimbarea luminilor din consola: Phase 1 completed.
            Urmeaza luminile de bord
            Attached Files
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Esti tot o treaba colegu,dai bataie inainte cu investitia ca e bine si incet incet o sa arate asa cum ti-ai dorit!!!
              Salutari si distractie placuta la felix!!!
              sigpic

Comment

sa vezi ce frumoasa o sa fie cu oglinzi de mcv! abia astept sa ma mai distrez inca o data cu montatul lor nici nu o sa imi dau seama ca e masina ta si nu a mea, ca masinile sunt identice. (culorile nu le deosebesc ca sunt daltonist).

Comment

Originally posted by kelu View Post
                  Esti tot o treaba colegu,dai bataie inainte cu investitia ca e bine si incet incet o sa arate asa cum ti-ai dorit!!!
                  Salutari si distractie placuta la felix!!!
                  multumesc domnu kelu.....o sa ma distrez asa cum nu am mai facut-o demult si am sa beau si pentru tine . Mai am in cap o singura chestie inainte de plecarea la felix: sa montez LED-urile alea albastre sub bord si sub scaunele fata maine seara. Montajul e facut, doar trebe aplicat pe masina. Sper sa iasa asa cum mi-am imaginat.
                  Originally posted by alindrgn View Post
                  sa vezi ce frumoasa o sa fie cu oglinzi de mcv! abia astept sa ma mai distrez inca o data cu montatul lor nici nu o sa imi dau seama ca e masina ta si nu a mea, ca masinile sunt identice. (culorile nu le deosebesc ca sunt daltonist).
                  Mie imi zici de oglinzi de MCV? simt ca nu mai am rabdare pana saptamana viitoare. Azi am condus un MCV si m-am dat jos bolnav de toate cele: cata diferenta este intre oglinjoarele mele si alea......pfffff.....abia astept.
                  Iar cu montajul, sper sa faci treaba buna ca de-aia te platesc
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Lume lume ia uitati ce tuning mi-am tras......ultimul racnet ) 1.6
                    Attached Files
                    Last edited by stresu; 14 May 2009, 22:32.
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

ai uitat si de alea 16 valve

Comment

esti pe calea cea buna....
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

sunt pe calea cea buna, motorul mai imi trebe si gata, m-am scos
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

1.6 16v........tare de tot, dar, daca il vad la Felix sub capota.....no coment!
                            Cel mai fain e cum e la mine....1.4, si cand vine vreunul la caterinca si-l fac e MINUNE!
                            DAR TOTUL E SA PRINZI CU COADA OCHILUI CE AI "LANGA TINE", CACI DACA TE INSELI , O IEI IN FREZA!!!!!!!
                            Oricum, ideal e sa nu se stie ce ai sub capota si sa-i dai "facalete" cu tz !
                            Ma amuz enorm sa-i vad....
                            Parerea mea e sa dai jos emblema de 1.6 16 v si sa faci sub capota....si atunci sa vezi!
                            NUMA' BINE!
                            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                              esti pe calea cea buna....

@Stresu: fara suparare dar ii kitsch ce-ai facut tu cu emblema
                              2004 Dacia Logan 1.4MPi
                              2006 Dacia Logan 1.5dCi
                              2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Mai bine renuntai la toate semnele de pe portbagaj decat sa pui 1.6 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google