PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sigla 1.6 16v si motor 1.4... Poate te vedem pe Tuning Mioritic, ca pana nu ai motor 16v nu ai ge sa pui sigla asta pe masina.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Lasa ca nu tre sa stie lumea ce e sub capota......dar oricum e un 1.4 chipuit
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

aseara l-am ajutat pe liviu sa isi puna oglinzile de mcv pana luni sau cand poate sa vina cu pozele facute de el, pun eu niste poze facute de mine.

sa le porti sanatos liviu

Originally posted by Logan 4 ever
        Sigla 1.6 16v si motor 1.4... Poate te vedem pe Tuning Mioritic, ca pana nu ai motor 16v nu ai ge sa pui sigla asta pe masina.
        nimeni nu stie ce motor are pe masina daca nu ridica virgula capota
        Attached Files
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Sigur, nu-si da nimeni seama...ca doar ai bari vopsite in totalitate, oglinzi prestige, jante, tapiterie, bord, etc.
          Emblema de 1.6 16v e un mare kitch, dar sunt masinile voastre si faceti ce vreti cu ele.
          Sa va poarte sanatosi.

Comment

asta sti tu ca ai logan si cunosti versiunile de echipare. si isi mai pot da seama cei care au logane, si bag mana in foc ca nu toti stiu. ceilalti care au alte masini habar nu au, si la fel si cei care nu au masina deloc.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

oke..dar cand vrea un tico sa se ia in ture cu voi..si va face..cum justificati toata treaba?? ratare una din viteze? )
              ahh..am uitat..nu va "luati " cu alte masini..ca de ..sunteti oameni seriosi
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

tico nu are sanse nici cu o furie, darami-te cu loganu`. si gusturile nu se discuta. daca vreau imi pun sigla cu motorizare 3.2 si mai pun si un M de la bmw. si daca vreau imi vopsesc masina cu pensula. nu are cum sa fie chitch atata timp cat emblema asta e 'de origine', nu e luata din piata de la tigani sau de la magazine de 'tuning'. si pe tuning mioritic nu ai cum sa apari

Comment

Colegi,santeti tot o treaba,prioritara e imbunatatirea masinii nu???
                  Restul nu conteaza,e ok si tot inainte!!!
                  VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
                  Last edited by kelu; 23 May 2009, 18:52. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

Mie imi place cum arata masina cu noua sigla 1.6 16v, indiferent de ce ar spune unii si altii. un loganist adevarat trebuie numai sa se uite la masina si isi da seama ca nu e 16v dar altii nu, asa cum a zis si alin_drgn. Chiar daca am 16v sub capota, chiar daca nu, eu sunt f multumit de cum a mers masina la intalnirea de la felix....am depasit tot ce mi-am propus, asa ca sunt pe deplin multumit. Adaug poze cu noile oglinzi pe care le-am montat cu alin_drgn caruia ii multumesc de ajutor si am o poza si cu brasoveanca lui
                    Attached Files
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

brasoveanca mea

Originally posted by kelu
                      Colegi,santeti tot o treaba,prioritara e imbunatatirea masinii nu???
                      Restul nu conteaza,e ok si tot inainte!!!
                      VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
                      tot o treaba. daca aia nu s-au gandit de la inceput sa puna oglinzi de mcv si au pus jegurile alea sa nu vezi mare lucru (si la solenza se vedea mai bine) ... trebuia facuta si treaba asta

liviu...cand iti dau telefonu` meu sa imi bagi driverele? ca ma uit acuma la poza cu ambele masina de la tine, si la cea de la mine si mi-e rusine cu poza mea
                      Last edited by B 83 RMJ; 23 May 2009, 21:23.

Comment

inca 2 poze cu golanul curat si cu oglinzile de MCV
                        Attached Files
                        sigpic
                        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Cu ajutorul lui bogdan21 (mii de multumiri) azi am reusit sa fac legaturile electrice pentru oglinzile de MCV. Super incantat de reusita si de rezultat
                          PS: pentru carcotasi: firele care se vad de la consola inspre scaune nu sunt de la joystick, is de la niste LED-uri de sub scaune si de sub bord pe care nu am apucat inca sa le fotografiez pe timp de noapte :P
                          Attached Files
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

De acord cu tine, faina miscare, dar daca-mi permiti un mic amanunt!
                            Cred ca firele alea, le puteai trage pe sub sina de la scaun, pe la jumatatea ei si nu se mai vedeau!
                            Parerea mea!
                            Da-i batie ca e de bine!
                            Numa' bine!
                            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

nu trebuie sa te justifici de unde sunt..important e ca daca ai posibilitatea sa faci sa nu se mai vada, fa-o !
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by sibianul View Post
                                De acord cu tine, faina miscare, dar daca-mi permiti un mic amanunt!
                                Cred ca firele alea, le puteai trage pe sub sina de la scaun, pe la jumatatea ei si nu se mai vedeau!
                                Parerea mea!
                                Da-i batie ca e de bine!
                                Numa' bine!
                                Originally posted by Thejock3r View Post
                                nu trebuie sa te justifici de unde sunt..important e ca daca ai posibilitatea sa faci sa nu se mai vada, fa-o !
                                ideea este ca mi s-a parut cea mai buna asezare a firelor, astfel incat daca dai scauele in fata sau in spate sa nu deranjeze in nici un fel, daca le puneam pe sina exista riscul sa se taie atunci cand muti scaunul.....e cu dus si intors....oricum daca o sa gasesc o metoda mai buna am sa o folosesc
                                sigpic
                                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google