Sigla 1.6 16v si motor 1.4... Poate te vedem pe Tuning Mioritic, ca pana nu ai motor 16v nu ai ge sa pui sigla asta pe masina.
PH 18 LYV - Dynamic Blue
Collapse
X
-
aseara l-am ajutat pe liviu sa isi puna oglinzile de mcv pana luni sau cand poate sa vina cu pozele facute de el, pun eu niste poze facute de mine.
sa le porti sanatos liviu
Originally posted by Logan 4 everSigla 1.6 16v si motor 1.4... Poate te vedem pe Tuning Mioritic, ca pana nu ai motor 16v nu ai ge sa pui sigla asta pe masina.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
asta sti tu ca ai logan si cunosti versiunile de echipare. si isi mai pot da seama cei care au logane, si bag mana in foc ca nu toti stiu. ceilalti care au alte masini habar nu au, si la fel si cei care nu au masina deloc.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
oke..dar cand vrea un tico sa se ia in ture cu voi..si va face..cum justificati toata treaba?? ratare una din viteze? )
ahh..am uitat..nu va "luati " cu alte masini..ca de ..sunteti oameni seriosisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
tico nu are sanse nici cu o furie, darami-te cu loganu`. si gusturile nu se discuta. daca vreau imi pun sigla cu motorizare 3.2 si mai pun si un M de la bmw. si daca vreau imi vopsesc masina cu pensula. nu are cum sa fie chitch atata timp cat emblema asta e 'de origine', nu e luata din piata de la tigani sau de la magazine de 'tuning'. si pe tuning mioritic nu ai cum sa apariDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Mie imi place cum arata masina cu noua sigla 1.6 16v, indiferent de ce ar spune unii si altii. un loganist adevarat trebuie numai sa se uite la masina si isi da seama ca nu e 16v dar altii nu, asa cum a zis si alin_drgn. Chiar daca am 16v sub capota, chiar daca nu, eu sunt f multumit de cum a mers masina la intalnirea de la felix....am depasit tot ce mi-am propus, asa ca sunt pe deplin multumit. Adaug poze cu noile oglinzi pe care le-am montat cu alin_drgn caruia ii multumesc de ajutor si am o poza si cu brasoveanca luisigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
brasoveanca mea
Originally posted by keluColegi,santeti tot o treaba,prioritara e imbunatatirea masinii nu???
Restul nu conteaza,e ok si tot inainte!!!
VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
liviu...cand iti dau telefonu` meu sa imi bagi driverele? ca ma uit acuma la poza cu ambele masina de la tine, si la cea de la mine si mi-e rusine cu poza meaLast edited by B 83 RMJ; 23 May 2009, 21:23.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
inca 2 poze cu golanul curat si cu oglinzile de MCVsigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Cu ajutorul lui bogdan21 (mii de multumiri) azi am reusit sa fac legaturile electrice pentru oglinzile de MCV. Super incantat de reusita si de rezultat
PS: pentru carcotasi: firele care se vad de la consola inspre scaune nu sunt de la joystick, is de la niste LED-uri de sub scaune si de sub bord pe care nu am apucat inca sa le fotografiez pe timp de noapte :PsigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
De acord cu tine, faina miscare, dar daca-mi permiti un mic amanunt!
Cred ca firele alea, le puteai trage pe sub sina de la scaun, pe la jumatatea ei si nu se mai vedeau!
Parerea mea!
Da-i batie ca e de bine!
Numa' bine!
Comment
-
Originally posted by sibianul View PostDe acord cu tine, faina miscare, dar daca-mi permiti un mic amanunt!
Cred ca firele alea, le puteai trage pe sub sina de la scaun, pe la jumatatea ei si nu se mai vedeau!
Parerea mea!
Da-i batie ca e de bine!
Numa' bine!Originally posted by Thejock3r View Postnu trebuie sa te justifici de unde sunt..important e ca daca ai posibilitatea sa faci sa nu se mai vada, fa-o !sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
Comment