PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Arata foarte bine folia pe masina!

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
      @tdan08: are abs si e problema lui ce face cu masina lui, nu te priveste pe tine de ce nu si-a pus emblema de 525d. s-a mai discutat pe tema asta si aici si pe my ride la mine, si subiectul e inchis. e masina lui si gusturile nu se discuta punct.

@stresu: s-a facut umbra in masina e mai umbra ca la mine ca tu ai pus mai inchisa ca a mea sa o porti sanatos. alte planuri?
      alin, imi pare rau ca ai adoptat aceasta agresivitate, dar atat timp cat pui niste poze pe net si iti descrii masina pe un forum, acest lucru devine un lucru public. trebuie sa-ti asumi riscul ca vei primi atat aprecieri, cat si critici. daca ar fi doar problema lui si nu ar vrea sa fie comentat, ar fi trebuit sa nu faca acest thread, sa fie un lucru privat. la sfarsit eu mi-am cerut scuze si am specificat ca este doar o opinie personala, nu o opinie care trebuie si urmata, executata.
      ma mir cum proprietarul masinii a inteles acest lucru si mi-a dat un raspuns de bun simt si diplomat, dupa care te-ai trezit tu, razboinicul luminii, si spui ca subiectul e inchis, bla-bla. esti cumva administratorul siteului??? atata timp cat imi exprim o opinie in mod civilizat, pot sa spun orice aici. sau tu mergi pe principul din semnatura ta?
      sigpic

Comment

@fainis - nu am dat luneta jos, am dus masina la mesterul care mi-a montat-o si am luat-o inapoi de la el peste vreo ora jumate. nu am stat langa el cand a executat lucrarea ca trebuia sa ajung inapoi la munca, dar nu a dar nici un geam jos, pe luneta a pus cu ea asa iar la usi a desfacut cele 2 suruburi (ala din spate si ala de la manerul interior) si a tras chederul de pe interior afara ca sa poata baga folia putin sub cheder sa nu se agate cand cobor si urc geamul
        @radu2008 - multumesc, si mie imi place la nebunie cum arata acum....incet incet incepe sa arate asa cum mi-am dorit....mai este de munca dar bani si timp sa fie ca pasiune exista
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Si eu vreu sa pun folie dar nu sunt inca hotarat daca se merita la confort nu la estetica,daca ai timp pune cateva poze facute din interiorspre exterior sa vad cum se vede ms!

Comment

as putea sa fac chestia asta ca nu ma doare aparatul foto ...INSA....iti recomand sa gasesti la tine in club pe cineva care are (sibianul de ex ca vad ca esti din sibiu) si sa te uiti live direct din masina. una este cand vezi ceva intr-o poza si altfel apreciezi cand esti acolo si te poti uita din toate partile ;). numai bine
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

azi mi-am spalat si curatat masina, motiv pentru noi poze
              Attached Files
              sigpic
              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

pe fata nu ai pus? sau ai pus in limite legale???
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

limita legala . jantele mai lipsesc domnu
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

pe fata e folie in limita legala . jantele da, lipsesc cu desavarsire, am mai zis-o )
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Nu am mai pus demult poze, desi am eleronul de mult timp, nu i-am facut niciodata o poza cu led-urile aprinse
                      Attached Files
                      sigpic
                      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• cateva poze cu masina curata si cu tricoul personalizat Logan Club Brasov
                        Attached Files
                        sigpic
                        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• de azi am o noua pereche de triple: fumurii cu semnalizarea pe mijloc .......e mare diferenta de aspect intre ce a fost si ce este acum.

Si o poza cu satelitul de Clio pe care l-am luat de la bogdan21 impreuna cu un mp3 player pioneer. Amandoua isi merita din plin banii.
                          Attached Files
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• azi revizie de 2 ani si itp.....se pare ca golanelul meu e sanatos tun
                            Attached Files
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• am rugat un prieten sa ma ajute cu o imagine cat de cat in photoshop cu jantele pe care mi-ar placea sa le cumpar. mie imi place la nebunie modelul asta. ce ziceti?
                              Attached Files
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Salutari colegu,arata foarte bine cu jantele alea si sper sa le vedem pe masina ta cat mai curand!!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google