PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• faine stopuri. dau mult mai bine pe masina acum. daca scapi si de cromul care il mai ai pe masina, inclusiv bandoul de pe spoilerul fata esti bazat

am vazut ca ai fost la itp. poti da mai multe detalii? unde l-ai facut? s-au legat de folia de pe geamurile laterala fata? (ca stiu ca se leaga de ea). dar de pleoape? (la fel, stiu ca se incurca aia de ele).

p.s. sa nu uiti ca in caz de te pupa unu in fund, s-ar putea sa iesi tu vinovat, din cauza stopurilor. dar sa speram ca nu o sa ai parte de o asemenea bucurie.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• am anuntat deja oficial ca tot cromul o sa zboare cand o sa am bani sa vopsesc totul in culoarea caroseriei
      la itp nu a fost mare lucru, nu s-au legat nici de folie nici de pleoape nici de faruri....parasolarul cica ar fi cam lat dar s-a trecut cu vederea sunt asa de bucuros ca am scapat cu bine...de-acum din nou emotii peste 2 ani dar pana atunci cine stie ce va mai fi?
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Salutari,deci te-ai hotarat sa scapi de tot ce luceste pe masina???eu am renuntat acum 2 luni dar mai am manerele care o sa le vopsesc culoarea masinii si coada de rechin zboara curand si am terminat cu cromul de pe masina definitiv.
        Ma bucur ca ai rezolvat cu ITP-ul si poti sta linistit 2 ani,spor le treaba in continuare.
        sigpic

Comment

• si eu am stopuri la fel ca ale tale,dar mie nu-mi prea plac.stopul pe frana se vede slab,sa nu mai zic de pozitie.noaptea se vad bine si fain,dar ziua.....si daca mai e si soare......eu as vrea sa le schimb cu unele cu led-uri,modelul ala mai vechi,cu fundal negru.alea dau si mai bine.
          Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• si unde zici ca ai facut itp-ul?
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Sal ,frumoasa masina, e acc. culoare ca a mea.Am o intrebare : ai avut probleme la itp cu stopurile alea, sau cu politia pe strada?
              Tinc fest !!

Comment

• Originally posted by kelu View Post
                Salutari,deci te-ai hotarat sa scapi de tot ce luceste pe masina???eu am renuntat acum 2 luni dar mai am manerele care o sa le vopsesc culoarea masinii si coada de rechin zboara curand si am terminat cu cromul de pe masina definitiv.
                Ma bucur ca ai rezolvat cu ITP-ul si poti sta linistit 2 ani,spor le treaba in continuare.
                o sa scap de tot, dar am zis, numai cand o sa am bani sa o fac pe toata aceeasi culoare.
                Originally posted by theo_bv2002 View Post
                si eu am stopuri la fel ca ale tale,dar mie nu-mi prea plac.stopul pe frana se vede slab,sa nu mai zic de pozitie.noaptea se vad bine si fain,dar ziua.....si daca mai e si soare......eu as vrea sa le schimb cu unele cu led-uri,modelul ala mai vechi,cu fundal negru.alea dau si mai bine.
                nu stiu ce model sunt stopurile tale dar de ale mele eu sunt multumit cum lumineaza.....poate nu este acelasi model
                Originally posted by alindrgn View Post
                si unde zici ca ai facut itp-ul?
                pai l-am facut la ghimbav la ASV
                Originally posted by Kalimera22 View Post
                Sal ,frumoasa masina, e acc. culoare ca a mea.Am o intrebare : ai avut probleme la itp cu stopurile alea, sau cu politia pe strada?
                multumesc, pentru aprecieri. nu am avut nici un fel de problema la ITP cu nimic de pe masina si nici cu politia. asa eram si eu murat la inceput ca poate ma opreste cineva si se ia de mine dar chiar nu are nimeni treaba cu tine intrafic.
                sigpic
                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Colegi nu mai fiti asa pesimisti in ce privesc imbunatatirile de pe masini,eu ar trebuii sa am vreo 5 taloane de dat daca se ia cineva de mine in trafic la cate am pe masina dar nu e chear asa.
                  Azi am fost plecat din localitate si la intoarcere am fost nevoit sa opresc in trafic exact la un metru de politia rutiera care era in drum si am stat cam un minut timp in care ei s-au uitat la masina putin si dupaia si-au vazut de treaba fara sa spuna sau sa ma ia la purificat si doar aveau de ce sa se lege,nu e dracu chear asa de negru si daca iti vezi de treaba in trafic nu se leaga nimeni aiurea de tine.Stai linistit stresu si fa masina asa cum doreste inimioara ta fara sa mai fi asa pesimist.
                  VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
                  sigpic

Comment

• pai dupa cum am zis, la inceput mi-era putin tarsa asa dar acum nu mai am nici un stress )
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Bravo,asa te vreau colega!!!!!!
                      sigpic

Comment

• pai ce sa facem? ii dam inainte cu tupeu
                        sigpic
                        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• is mortale stopurile Stressu , sa le porti sanatos si mai vrem sa vedem si alte modificari

Comment

• merci adi, modificari vor mai fi, loganul meu este intr-o continua transformare nu ai vazut? pun ceva, scot altceva, inlocuiesc, adaug...etc.....idei sunt, bani sa fie si se fac toate
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• in seara asta dupa lungi chinuri am reusit sa montez noile fete de usi de ph2......maine revin cu pozele complete ca acum este intuneric si nu se mai vede nimic
                              Attached Files
                              Last edited by stresu; 19 August 2009, 22:09.
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• yuheee ...vrem poze

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google