PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ag20mls - multumesc pentru aprecieri
    @alindrgn - si pe bord tot cam pe acolo aveam, de fapt prostia a fost a mea. Am intrat in localitate pe 2 benzi si pe prima banda era o raba din aia de pe vremea lu bunicu care fumega in toate directiile si am zis sa trec pe banda a 2-a, sa trec de el si apoi sa ma bag la loc pe prima banda.ala cu raba avea si el deja vreo 55 de km asa ca am calcat-o si eu cu bun simt. Am primit fleshuri din fata ca e radar dar eram la jumatea depasirii. am zis asta e, am terminat depasirea si m-am bagat pe prima banda si am redus viteza, dar era prea tarziu, vreo 200 de metrii mai incolo a iesit garcea din masina si mi-a facut semn sa opresc...si de aici totul e istorie
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• mda ... ai castigat 2 puncte nu?

am o consola schimbator ph2 noua daca te intereseaza. e la vanzare incepand de maine, ca azi a zis sebi ca trece sa o ia dar nu astept dupa el. si oricum daca nu da banii jos nu o vede. poate ai vazut la mumus cum arata la intalnire. daca nu iti pun eu o poza cu consola care am pus-o la mine. tu ai si fetele de ph2 si arata mult mai bine consola asta decat ce ai tu si ce aveam eu pe masina.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• mda, 2 puncte, nu mai luasem de acum 2 ani, era vremea . Cu consola aia de schimbator mai astept, ar arata intr-adevar bine in tandem cu fetele de ph2 dar momentan am alte prioritati. merci
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• salut , fetele de usi de la ph2 au cumva suportu de boxa turnat odata cu fata de usa?Ca mie asa mi se pare eu am ph2 si as vrea sa pun boxe pe faxa de 16,5 si inca nu am desfacut fata de usa si as vrea sa stiu la ce sa ma astept.

Comment

• salut, da, suportul de boxe este turnat in fata de usa... o poti da jos si le tai daca nu ai nevoie de ele
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• aha ms mult

Comment

• ce faci sefu sfatuiesti omu sa-si chilare masina?
                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• pai el a intrebat, eu am raspuns, mai departe e treaba lui ce face
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Multumesc mult pentru tuningul de la motorizare!
                    Mare domn!

Comment

• Stresule spune-mi cum ai ajuns la 82 cp? Doar resoftare sau ai mai pus filtre de aer,evacuare?Pentru ca ma intereseaza si pe mine.Doar resoftare fara nimic alceva in plus(filtre,evacuari,tevi etc) are vreo valoare, adica se cunoaste ceva ?La tine se simte diferenta?Cat te-a costat aceasta resoftare??
                      Tinc fest !!

Comment

• @1q Mitru - multumesc frumos, sa traiesti 1000 de ani fara reparatii
                        @Kalimera22 - am doar resoftarea de la Doc si nimic altceva dar se simte diferenta destul de bine, mai ales la drum lung. De exemplu cand am venit de la Cluj nu am avut nici un fel de problema in depasiri si drum lung. Eu sunt multumit asa cum este acum dar probabil vor mai urma modificari la evacuare, filtru sport, etc. Deci ca si concluzi: cu remaparea de la Doc merge f bine masina
                        sigpic
                        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• bine zici stressule eu deja ma apuc, marti am programare, ma duc sa vad ce merge facut la evacuare dubla si cat face.
                          te tin la curent.
                          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• inca un lucru taiat de pe lista azi, merci gabibv. Led-urile de sub bord le am mai demult dar nu am avut cu ce sa le pozez sa se vada bine...nici acum nu au iesit excelent dar astept sa imi pice pe mana un aparat mai profi
                            Attached Files
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Arata foarte bine cu rabdare le faci pe toate bafta in continuare!

Comment

• multumesc frumos....lista e lunga, dar incet-incet se scurteaza
                                sigpic
                                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google