PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cateva poze cu sedinta foto logan club brasov de ieri + o poza cu noua achizitie . urmeaza vopsire si upload pe masina )
    Attached Files
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• maaaa...tu vrei sa o faci ph2 ?
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Acuma trebe si bara fata!

Comment

• nu trebe ca la aia trebe schimbate si farurile si oricum fata de la logan2 nu imi place asa mult, doar spatele si bara asta da foarte bine pe ph1, am vazut si la altii si mi-a placut la nebunie, de-aia am tinut neaparat sa o iau
          sigpic
          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• buna treba cu bara aia de ph2 , o sa arate beton, si eu am una montata, da i-am scos ochi de pisica.
            sigpic
            The MVP

Comment

• daca ii mai ai nu mi-i dai mie? cat vrei pe ei?
              sigpic
              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Sincer nu stiu cum va place bara aia de ph2 pe ph1 nu are nicio legatura.Ma rog gusturile nu se discuta.

Comment

• O sa vina bine cu bara de Ph 2,dar ar cam trebui sa dai jos eleronul de pe portbagaj.
                  sigpic
                  https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                  http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Originally posted by _Cox_ View Post
                    Sincer nu stiu cum va place bara aia de ph2 pe ph1 nu are nicio legatura.Ma rog gusturile nu se discuta.
                    esti primul care zice chestia asta.dar de ce zici ca nu are nici o legatura?
                    Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Sincer nici mie nu imi place o bara de un fel si una de alt fel !

Comment

• mai nu va mai legati de om.si eu mi-am pus recent,joi mai exact bara pe spate de ph2 si arata bestial.din punct de vedere estetic este mult mai reusita,parerea mea
                        liviule pune bara sus sa vedem si noi cum arata
                        http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• o sa o pun, dar momentan sunt in pana de fonduri pentru vopsirea ei... sper in max 2 sapt sa fie pe masina ca nici eu nu mai am rabdare.

PS: apreciez parerile celor care sunt importiva amestecului de PH1 si PH2 dar nu ma vor intoarce din drum....fetele de usi sunt superbe iar cu bara de ph2 arata mult mai bine masina..parerea ea si a altor membrii
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Mai bine modificai bara de ph1 cu banii dati pe bara de ph2.
                            Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• bara de ph2 am luat-o printr-un schimb foarte avantajos, trebuia sa fiu nebun sa nu o iau
                              si oricum o vanez demult......o sa vedeti ce schimbare radicala de look va aduce
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Munca multa azi, dar cu rezultate pe masura...bara de ph2 a urcat pe masina . urmeaza ochii de pisica in bara si apoi mai vedem. momentan sunt super incantat de rezultat, a meritat efortul, iar pentru cei care spun ca bara de ph2 vine urat pe ph1 imi rezerv dreptul de a-i contrazice... arata BETOOOOON
                                Attached Files
                                sigpic
                                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google