arata belea. macar acuma ai rezolvat problema cu senzorul din stanga, si arata estetic! si vorba lui theo...daca puneai senzorii jos arata mai fain, mai deosebit!
PH 18 LYV - Dynamic Blue
Collapse
X
-
normal. nu aveam nici o indoiala. daca nu iti placeau asa nu ii puneai! oricum arata beton. fa cumva sa vopsesti si bara din fata ca se vede cam naspa asa. oricum ai un dos sexy acumaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
foarte fain omule.. super arata asa.
dar ochii aia de pisica nu ai pui la loc? sau iai pus dupa ce ai facut pozele?
si eu as vrea o bara dinasta...arata super.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Sal , frumoasa masina, imi place bara de ph2 se potriveste si arata mult mai bine ca ce-a de ph1, un pret?
Despre resoftare ce poti sa-mi spui se merita, se cunoaste cat de cat pe un 1.4?Daca ii mai pun si un filtru sport o sa fie diferenta mare fata de ce-a stock?
Multa bafta in continuareTinc fest !!
Comment
-
Originally posted by Kalimera22 View PostSal , frumoasa masina, imi place bara de ph2 se potriveste si arata mult mai bine ca ce-a de ph1, un pret?
Despre resoftare ce poti sa-mi spui se merita, se cunoaste cat de cat pe un 1.4?Daca ii mai pun si un filtru sport o sa fie diferenta mare fata de ce-a stock?
Multa bafta in continuare
Originally posted by PrietenCuTine View Postsalut !
stresu tu esti unul intre oameni care au logan cu motor 1.4 si au sigla de 1.6 16V ?
Originally posted by B-64-MVP View Postcum e stresule? a picat bine, a atins pe undeva portbagajul??sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
poze de la intalnirea Logan Club Brasov de azi....cu ochii de pisica adaugati pe bara din spate (merci mumus pentru poze)sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
Comment