PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• arata belea. macar acuma ai rezolvat problema cu senzorul din stanga, si arata estetic! si vorba lui theo...daca puneai senzorii jos arata mai fain, mai deosebit!
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• i-am zis si lui theo, nu imi plac senzorii pusi la partea de jos, imi plac exact asa cum i-am pozitionat eu
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• normal. nu aveam nici o indoiala. daca nu iti placeau asa nu ii puneai! oricum arata beton. fa cumva sa vopsesti si bara din fata ca se vede cam naspa asa. oricum ai un dos sexy acuma
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Nu arata rau deloc colegu si binenteles gusturile nu se discuta!!!
          Spor la investitii in continuare
          sigpic

Comment

• iii sta foarte bine....cand gasesc si eu o oferta dinasta ma bag imediat ....cum a zis si un coleg mai sus ..da emblema aia cu 16volti jos..si fa-o ca mine ...1.4 Mpi( cu I rosu ) daca tot e remapata

Comment

• foarte fain omule.. super arata asa.
              dar ochii aia de pisica nu ai pui la loc? sau iai pus dupa ce ai facut pozele?
              si eu as vrea o bara dinasta...arata super.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Sal , frumoasa masina, imi place bara de ph2 se potriveste si arata mult mai bine ca ce-a de ph1, un pret?
                Despre resoftare ce poti sa-mi spui se merita, se cunoaste cat de cat pe un 1.4?Daca ii mai pun si un filtru sport o sa fie diferenta mare fata de ce-a stock?
                Multa bafta in continuare
                Tinc fest !!

Comment

• salut !

stresu tu esti unul intre oameni care au logan cu motor 1.4 si au sigla de 1.6 16V ?
                  sigpic

Comment

• cum e stresule? a picat bine, a atins pe undeva portbagajul??
                    sigpic
                    The MVP

Comment

• Originally posted by Kalimera22 View Post
                      Sal , frumoasa masina, imi place bara de ph2 se potriveste si arata mult mai bine ca ce-a de ph1, un pret?
                      Despre resoftare ce poti sa-mi spui se merita, se cunoaste cat de cat pe un 1.4?Daca ii mai pun si un filtru sport o sa fie diferenta mare fata de ce-a stock?
                      Multa bafta in continuare
                      din punctul meu de vedere, remaparea merita si pe 1.4, eu simt diferenta clara intre remapat si stock. despre filtru nu stiu ce sa zic, inca nu am sport
                      Originally posted by PrietenCuTine View Post
                      salut !

stresu tu esti unul intre oameni care au logan cu motor 1.4 si au sigla de 1.6 16V ?
                      dap
                      Originally posted by B-64-MVP View Post
                      cum e stresule? a picat bine, a atins pe undeva portbagajul??
                      bara a picat f bine, nu atinge deloc, si arata suuuuuuuuuuuper
                      sigpic
                      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• faina masina mai bine in loc de ochii de pisica din bara i bagi un pexiglas si pui leduri legate pe pozitie bafta
                        vopsitorie preturi bune

Comment

• da, este o idee si asta, totusi am sa cumpar ochii de pisica si eventual dup-aia am sa pun si 2 becuri acolo, e o idee f buna, merci, numai timp sa am, ca la capitoul asta stau tare prost
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• beton a iesit ...sa o stapanesti in continuare la fel de bn ;) ( jos cu 16v :P )
                            sigpic

Comment

• merci merci...in seara asta ii pun si ochii de pisica (sper)
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• poze de la intalnirea Logan Club Brasov de azi....cu ochii de pisica adaugati pe bara din spate (merci mumus pentru poze)
                                Attached Files
                                sigpic
                                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google