1.5 dci neimbunatatit
Ag 27 Jbl
Collapse
X
-
pai maine o sa vin cu pozele..ca nu mai am poze acumaLast edited by crististreulea; 18 September 2007, 23:36.
Comment
-
bine ai venit pe forum Sooky.
man esti durere cu tobele alea! si stiu ca sint legate ambele. vrem poze cum fumega amindoua! immi place la nebunie cum arata!
imiplace capota spate fara embleme.
si ca sa dau subiect de discutii aici, te citez: "a mea are 38.000 de km..si numai cu cox".
asteptam resoftarea!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
"bravo man ca ti-ai vopsit barile in culoarea croseriei, ma bate si pe mine gandul sa fac asta, cat te-a costat? Dogy_10"
Pai le-am facut pe casco,k am avut-o oleaca lovita...ma costa asa vre-o 3 mil
"Pentru a fi vopsite barile trebuie neaparat demontate de pe masina sau merge si nedemontate si protejat restul masinii?M-ar interesa si bara din fata ... cum spunea si dogy_10...cat te-a costat?Multumesc. Valeriu Ciprian"
Da, a trebuit sa le dau jos(se dau super usor)...o sa va dau mai tarziu poze si din lateral..ca mai am cate ceva vopsit la ea
Originally posted by SUPERCARsi eu la fel...vreau neaparat sa vad cum se aude cu tobele asteaLast edited by Cristi_Xp; 19 September 2007, 12:12.
Comment
-
E frumoasa masina, si tobele imi plac. Dar ce e cu distanta asa mare intre capota portbagajului si stopul din dreapta?
Comment
-
Comment