If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eh ... dupa cum am mai zis,planuri si idei sa tot fie,acum cu recesiunea asta ce sa mai zic,am inteles ca de luna viitoare mi-a taiar bonurile de masa de la servici,care ajutau si alea la ceva totusi...
Dar usor usor ajungem departe,nu ne-alearga nimeni. Bafta si tie si tinem legatura pe-aici...
Tocmai am vandut stopurile... am ramas la cele stock pentru o perioada pana se strang bani de triple cu leduri dar pana atunci am vopsit si inelele aeratoare , foarte ieftin,adica am fost la unchimiu si avea un spray gri exact culoarea masinii mele si in 20 de minute erau uscate si montate pe masina. O sa vin si cu pozele cand dau de un aparat.
Pana atunci maine sper ca masinuta mea sa primeasca o tarie de caracter,un bonus sub capota ;)
Si am uitat..pentru cine intereseaza fostul meu set de xenoane de pe masina sa imi dea un semn ca il dau. 55w 6000k , se face ziua cu ele,le-am avut 6 luni dar nu am avut nici cea mai mica problema.
Mi-am luat faruri cu lupa si astept setul de H1 ptr astea noi ... ca nu se mai potrivesc H4.
Astazi masina a primit un boost , remapare la Dimsport , de care sunt foarte multumit,masina trage din ture mai mici si la a 3-a e cu totul altceva. Recomand!
Last edited by dreamster; 21 February 2009, 23:39.
Reason: Automerged Doublepost
Trebuie sa zic din nou , remaparea se merita , nu neaparat ptr cineva care alearga masina , pentru oricine. Daca are cineva sa imi dea si mie sticker cu dimsport va rog dati-mi un semn.
P.S. in weekend cred ca montez si xenonul H1.
Ma duce putin rau xenonul...am 2 prieteni care aduc si se bat intre ei cu oferte pentru un amarat de xenon pentru mine...unul mi-a zis ca imi da un set nou de H1 pe h4 ala al meu de 6 luni,celalalt mi-a zis ca imi da la 65€ setul ... acum eu nu stiu ce sa fac,cred ca as putea sa i-au 250 pe setul meu ca e super ok.
P.S. De ce sa am frica de remapare,ce poate sa se intample mai rau decat sa sara consumul cu 1 L la mers agitat,ca in rest scade la mers linistit...si plus de asta am prins oferta de 150 lei ceea ce nu mi se pare mult.
Sunt tare dezamagit... am cumparat un spray care nu prea seamana la culoare cu argintiul care il vroiam eu...asta e spre bronz asa...si am vopsit suportul de pe consola dintre scaune,inelele le aveam vopsite dinainte dar sunt alta culoare,mai placuta mi se pare...si nu stiu ce sa fac,sa vopsesc tot la fel...sau sa le las asa.
Am incercat sa dau consola jos toata sa o vopsesc dar nu am putut sa desfac o mufa de la oglinzi electrice :|
Si uitasem,am scos si V-ul cromat ... o sa pun niste poze cu prima sedinta foto care se iveste
salutare eu am softul la motor schimbat de freo 60000km si nu are numic asa ca nu va mai speriati ca nu se intampla nimic...bine acum depinde si unde il faci si cum plus ca motorul meu nu mai are limita la turatie..bafta .
Nu cred ca nu mai are limita la turatie,cel mai probabil ti-a ridicat-o undeva la 6500 - 7000 rpm...mai mult nu. Si frica nu imi e,chiar ma simt mult mai bine dupa ce am facut resoftarea...trage bine si consuma mai putin,ce sa mai vreau?!?!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment