JIM-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

M-am gandit sa mai pun si eu niste poze cu Bonzonela , dupa ce a facut un dusulet scurt azi dupa-masa ca a fost frumos afara...mai sunt poze si cu suportii aia de pe consola vopsiti argintiu sau bronz ce naiba culoare e ca nu prea imi place
    Am achizitionat recent o bara de MCV foarte ieftin,e neagra complet,urmeaza sa o vopsesc , sa dau gauri ptr proiectoare si sa o montez...sper sa se rezolve recent ... si mai sper la un mp3,acum sa vedem,ca vremurile sunt grele...
    Sa auzim numai de bine
    Attached Files
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Tarlia a primit in seara asta un CD/MP3 Sony cd220 se numeste parca de care sunt multumit,asteptam de mult asta ca ma saturasem sa tot schimb cd-uri audio...Pozele eventual maine.
      Bara de MCV ori o vopsesc zilele astea ori o dau la vanzare...ma mai gandesc,sa vad cum fac cu banii.

Comment

Frumos JIM-ul, are ceva investit in ea , si foarte ingrijita. RESPECT ! ! ! Bara de mcv daca o dai da-mi si mie un pm cu un pret ! ! !
        sigpic
        The MVP

Comment

Mersi frumos,respect si tie...ok,daca dau bara esti primu pe care il anunt

Comment

Heheee masinuta a primit azi dimineata folie , ca nu se mai putea,trebuia innegrita putin,am vopsit jumatate de consola,partea din spate ca cea din fata cu schimbatoru nu mi-am dat seama inca sa o dau jos...poze cu cd-ul si...cu micuta de 1.2 a unchiului meu si era sa uit de stickerele cu Logan Club,ca sa fiu si eu 'marcat'
            Njoy!
            Attached Files

Comment

Da bine folia pe masina cat te-a costat pe geamurile din fata o ai cu autorizatie?

Comment

Pe fata nu am pus autorizata pentru ca era cam degeaba si am preferat sa merg la risc cu una Dark Black...si m-a costat cam 2 milioane cu totul,montaj,folie ...

Comment

Ms pretul este unu foarte bun ce firma este folia si este pusa dintr-o bucata?

Comment

Folia este de la alfaromtrans , cumparata de aici de la mine dintr-un magazin care aduce multe chestii si nu,nu este pusa dintr-o bucata pe luneta,in rest da,dintr-o bucata.

Comment

Folie Dark Balck pe fata? ) ai mare grija )
                      Mai bine iti puneai si tu un 50% vizibilitate pe fata..

Drive safe!

Comment

Pai cam 50% e pe fata,nu e exagerata...e mai deschisa ca pe spate vizibil.
                        Mai nou am gasit-o zgariata in parcare...Crangasiul asta...
                        Last edited by dreamster; 7 April 2009, 10:18.

Comment

Frumoasa masinuta, sa ai grija de ea si la multi km fara incidente neplacute.Numai bine

Comment

Da da ... frumos domne frumos !!! S-a schimbat total aspectul. Astept telefonul tau cand vi acasa sa vad pe viu
                            sigpic

Comment

Se face...dau o fuga prin Breaza...daca vad drumul )

Comment

Cum sa nu vezi drumu, doar ai xenon in proiectoare
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google