JIM-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Xenonu ca xenonu...dar nu's obisnuit cu folia...
    Astazi mi-au ridicat masina...ca tot eram plin de bani...am scapat de 500 ron, FARA amenda...
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

hai ca imi plac foliile o sa te sun cat de curand sa imi pun si eu,insa doar pe spate

Comment

Cum sa nu,cand vrei imi dai un telefon si te redirectionez catre el.

Comment

mersi,te cinstescdar dupa ce pun foliile

Comment

Felicitari de masina, este frumoasa.

Ce am citit si tin sa spun este de bara de mcv. Atentie trebuie sa cumperi suporti pentru proiectoare, astia pe care ii ai nu se potrivesc, "V-ul" cromat de pe calandru vad ca nu-l mai ai, altfel daca voiai sa-l pui trebuia sa-l cumperi si pe ala, apoi mai trebuie cumparat fagurele de jos. Daca tot vii prin Bucuresti le gasesti in targ.
            Cu bine si felicitari pentru masina inca odata.
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

Mersi frumos ... si sper sa mai ajung si eu la voi la intalniri...deocamdata e in standby cu bara pentru ca de cand mi-a ridicat masina am intrat in gaura...

Comment

da te asteptam la intalniri,dar vad ca deja nu prea mai vine lumea,au venit atunci la inceput si de atunci bye bye...

Comment

Eu am fost la primele 2 , veneam si la asta doar ca i-am explicat lui gmc care a fost treaba...sunt in probe la un nou job si nu pot sa ma ridic cu pretentii asa repede...asta este cand lucrezi pe plantatia altuia...

Comment

stai linistit ca tu macar anunti,vorbesti cu noi,si este un motiv destul de serios asta care te'a determinat sa nu vi,dar multi nu au mai dat niciun semn de viata...

Comment

Eu vin si daca sunt decat 2 masini daca nu e ceva important sa ma determine sa nu vin...legaturi,prieteni noi,de ce n-as veni?!?!

Comment

N-am mai postat de cand lupu catel,dar uite ca au mai aparut putinele modificari la interior si m-am gandit sa le pun si aici ca na...
                        Am vopsit consola centrala,scurtat schimbatorul + maciulie de prestige.
                        Attached Files

Comment

Cat te-a costat maciulia ?
                          http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Salut de la ce masina sunt butoanele si plasticul de langa aeratoare?
                            Attached Files
                            sigpic
                            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

logan abition ;)

imi place cum ai gandit acolo la consola.
                              sigpic

Comment

Maciulia m-a costat 30 de lei de la un amic , are mai multe loganuri dezmembrate si am cotrobait pe acolo,daca aveti nevoie de ceva il pot intreba,dar in mare parte are de toate.
                                Chestia de langa aeratoare e suportul de pe consola de mijloc la mine,logan ambition cum a zis iamagi,cel cu blocarea geamurilor electrice spate si inca un buton care este degeaba.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google