JIM-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• JIM-ul

PH - 29 - JIM asta e masina mea incepand de prin iulie anul trecut. Am tinut masina cu numerele vechi aproximativ jumatate de an ptr ca am luat-o de la o cunostiinta si am lasat-o pe anu asta cu actele,abia in ianuarie anu asta am reusit sa o trec pe numele meu.
    Masina e un Logan,bineinteles,1.6 8v Ambition,40k km actual,am cumparat-o la 27k km in stare foarte buna,mers foarte linistit cu ea,drept urmare a trebuit sa o trec la un tratament de 4000-5000 de ture sa isi revina.
    Nu am pus cine stie ce pe ea decat xenon in faruri si proiectoare in prima faza(h4 bixenon - faruri; H11 - proiectoare) dar acum h4 e dat jos ptr ca am achizitionat faruri cu lupa(angel) si nu se mai potrivesc. In rest nimic interesant pentru ca nu am fost foarte pasionat de masina , dar acum mai nou m-a apucat...si mai urmeaza cateva chestii cu timpul. Deocamdata astept setul de H1 ptr faruri faza scurta ca nu prea vad nimic cu farurile noi si fara proiectoare.
    O sa pun si cateva poze cu masina in diferita stadii(cum am luat-o;cu xenon si cu angel)
    O sa va tin la curent cu viitoarele imbunatatiri si accesorii luate,pana atunci daca pot sa va ajut cu un raspuns sau o lamurire...va astept
    P.S. Pozele sunt de o calitate foarte proasta ptr ca sunt facute cu ce are fiecare...in cazul meu telefonul
    Unele poze sunt cu xenon decat pe faruri(prima faza - pozitie galbena) , altele in stadiu de transformare far normal - far cu lupa ...
    Attached Files
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Frumoasa tare masinuta ta....felicitari pentu faruri...arata foarte bine..putea sa scoti pozitia aia din colt si sa lasi cerculetele....sa o stapanesti sanatos

Comment

Draguta masinuta. In sfarsit o prezinti.

Ar merg aceleasi stopuri, dar o culoare inchisa - poti sa le vopsesti negre. Sa iti faca cineva in photshop cineva, sa vezi.

La motor nu ai modificari?

Zi-mi te rog, cat te ajunge xenonul?

Sa ai grija de ea sanatos
      sigpic

Comment

Mersi Radu...am lasat pozitia acolo ca era nasol cu gaura si plus de asta ledurile sunt foarte ok...dar numai ca lumineaza mai tare ca angelurile ... cel mai probabil o sa le scot curand si o sa las ledurile acolo sa nu fie gaura.
        Iamagi stopurile sunt de vanzare,le dau si o sa vreau modelul nou cu leduri,nu mai le tin pe astea ca nu-mi plac de nici o culoare.
        Xenonul ... nu prea pot sa iti dau pretul aici ca mi-a facut un amic o oferta de nerefuzat,el aduce din China orice set de xenon...probabil ca pentru tine ar fi undeva la 75-80 de eur setul,daca vrei intreb si daca sunt mai multi doritori o sa fac si un thread separat de vanzare.
        P.S. xenonul e foarte ok,am avut un set de jumatate de an si nu mi-a facut nici o problema.
        La motor deocamdata nimic,probabil cat mai curand o sa fie o resoftare.
        Last edited by dreamster; 18 February 2009, 19:07.

Comment

Bafta la cat mai multi m fara evenimente!
          Frumusica masina, fain ca e 1.6!
          Spor la tunareala
          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Mersi...spor si bani sa fie ca imaginatie e din plin

Comment

Asa domle.....in sfarsit!! Frumoasa masina, felicitari pt modificarile facute pana acum, si bafta multa si spor la tunarit. Cat mai multi km fara probleme!! Resoftarea merita toti banii!!!

sigpic

Comment

Frumoasa masina sa ai noroc de ea apropo cat te-au costat actele si trecutul la nume al masinii?

Comment

Sar'na gionik si mersi radu,actele m-au dus in total in jur de 4 milioane...cam asa,cu tot cu numere personalizate.
                  P.S. Resoftarea vine foarte curand,sper weekendul asta.

Comment

arata bine masina
                    multi kilometri fara probleme!
                    sigpic Alexandria

Comment

Sar'na,asa sper sa fie...cat mai sanatoasa masina...

Comment

sa iti traiasca jim-ul multi km fara probleme

Comment

Vezi cum iti exteriorizezi ideile!
                          Mai bine intreaba ca multi "am" aruncat cu banii aiurea si apoi ne-am descotorosit ca era inestetic!
                          Bafta

Comment

O sa fie ceva foarte curat,adica bad-boy,portbagaj clean,un pic de negru bine plasat,arcuri sport si nu in ultimul rand niste jante negre care or sa vina candva anu asta sper.
                            Toate la timpul lor.

Comment

Bv si la mai mare!
                              Acelasi lucru vreau sa il fac si eu
                              Bafta

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google