Loganul YUS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul YUS

Salut! Urmaresc acest forum de ceva vreme, dar abia acum m-am hotarat sa imi prezint si eu masina. Este vorba despre un logan Preferance din 2007, care de-alungul timpului a suferit foarte multe modificari, am schimbat multe randuri de jante, kituri de spoilere, tobe, stopuri, faruri, mp3-uri, etc, pana sa ajunga cum este acum. Nici in momentul de fata nu este gata, mai urmeaza multe, dar nu imi permite acum nici timpul si vad ca nici vremea.
    Dar sa las pozele sa vorbeasca.

La inceput arata asa:

IMG_3183.JPG

IMG_3186.JPG

IMG_3187.JPG

IMG_3190.JPG

Apoi am mai adaugat cate ceva:

1564845cb6f2692308.jpg

1564845cb70215efd3.jpg

IMG_3210.JPG

IMG_3213.JPG

IMG_3295.JPG

IMG_3535.JPG

Dupa care i-am schimbat culoarea, jantele si alte mici modificari:

IMG_4572.JPG m19ylgvnzh.jpg

rzyth3dqcb.jpg

Dupa un timp i-am schimbat kitul cu cel X-treme line, si alte jante:

IMG_4604.JPG IMG_4609.JPG
    p6k90eutk8.jpg yg1adakkvv.jpg
    u39yy5p7bg.jpg 6jll55garb.jpg
    100_0043.JPG

Asa arata in prezent:

IMG_5258.JPG IMG_5259.JPG
    IMG_5261.JPG IMG_5262.JPG
    IMG_5264.JPG IMG_5263.JPG
    IMG_5267.JPG

Mai am de foliat capota, portbagajul, de montat eleronul de luneta, si sunt in cautare de jante mai mari.
    Cam asta este in mare povestea loganului meu, mai am multe poze, le voi posta pe parcurs.
    Sper sa va placa!

superb,ultimul kit!dintre toate e pe departe cel mai frumos!da ai bagat ceva bani in kiturile astea!sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de muuulti km cu ea!nu seamana cu ggd-ul izbitor!sincer la banii astia faceai ceva unic!oricum superb!
    Last edited by odorog; 19 February 2009, 18:22.
    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

salutare arat bine dar ai cam investit nu gluma in el bafta in continuare
      Powered by LSS
      http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

Frumos,l-am mai vazut prin bacau,te asteptam in lc bacau

Comment

cumva ultimul kit e cel care il are adi si ggd-ul(ala unicat) ..adica e cel de la robi de la pro street ??? arata f bine masina???dar de ce ai foliat-o galben? ca la taxi???
          ar merge parca si niste arcuri sport..asta depinde pe ce drumuri circuli..ca masina e deja joasa de la spoilere .. felicitari oricum e frumoasa
          0.9 tce SL plus

Comment

In sfarsit te-ai gandit sa arati masina la lume. Ce pot sa spun decat felicitari pentru modul in care a iesit.
            P.S. Da, kitul este cel "unicat" de la Prostreet tuning.
            sigpic

Comment

Salut si bine ai venit printre noi.
              Masina arata f bine, insa am o singura nedumerire...
              De-a lungul timpului ai schimbat diferite tipuri de kit-uri, ceea ce implica sume mari de bani. Oare nu gaseai niste fonduri si pt a schimba acele cauciucuri Kormoran?
              Caci vad ca ai defilat cu ele pe toate kit-urile.
              Investeste si in siguranta ta, nu doar in look.

Comment

foarte tare ,insa cred ca ultimul kit ar fii aratat mult mai bine pe albastru marine culoarea initiala ,oricum ai facut treaba buna si investitie multa

Comment

Frumoasa masina (bine ca nu e CUSTOM) imi palce cum te-ai redresat, cand am vaz primele poze am zis moooama ce greseala face si omu astaaaa
                  Dar ai ajuns pe un drum foarte bun, tind sa cred ca a avut logan cub mare influenta asupra masinii!!!
                  Cere RAU RAU distantiere si arcuri spor + telescoape daca te tin balamalele!
                  Bafta in continuare. Mai povesteste-ne ce ai facut pe la ea
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Foarte frumoasa , ai bagat bani in ea nu gluma
                    b 89 plk

Comment

Masina arata foarte bine in cele din urma chiar foarte bine singurul lucru care nu imi place este acel eleron dar asta e o chestie de gust si nu o discut.

Oricum masina arata foarte bine se vede ca e ingrijita dar parca niste jante pe 17" si niste arcuri sport cere.

Bafta in continuare si sa ai grija de ea.
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Ce as putea sa spun este ca ai bagat bani in lucruri are masinii fara sa ai o imagine de viitor asupra produsului final. In fine , sunt banii tai poti face orice cu ei.
                        Ai inceput cu un kit frumos si ai acum un kit de ultima ora, dar si frumos. Ce ai omis pana acum au fost arcurile sport ( cu fiecare kit in parte arata ca un tractor) .
                        Culoarea ultima (galbena) este foarte urata - te absolvi de aceasta vina daca folosesti masina ca taxi
                        Este bine ca ai finalizat portbagajul shaved - arata urat gaurile alea acoperite cu autocolant. este bine ca ai scapat de cromul de la manere.
                        Iti recomand jante mai mari (16 , 17 ) o sa dea super bine cu arcuri si cu kitul acesta!

Cam asta e punctul meu de vedere ! Numai bine si bine ai venit pe site ,
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Felicitari pentru banii investiti in ea...arata destul de binisor...asteptam sa vedem ce noutati mai aduci la ea

Comment

Ultimul kit e cel mai misto . Sa o stapanesti sanatos si multi km de acum incolo fara probleme. Numai bine
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Prea tare masinuta.

Curiozitate: cati bani ai investit pana acum?

La motor ai ceva modificari sau stock?

Mergea culoarea aia galbena, dar mai inchisa... zic eu. Dar si asa, parca galbenul... e de taxi... adica, ori faci tuning ori taximetrie (parerea mea)

Ce tobe ai avut pe masina si ce ai facut cu cele vechi? Ce ai facut cu piesele vechi? Le-ai vandut?

Imi place cum arata, mai putin eleronul ala... parca e prea ciudat - e parerea mea si a lui sdp.

Ce planuri marete mai ai cu ea?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google