frumos frumos...multa bafta.
Masinuta Mea 1.5dci
Collapse
X
-
salutare! m-am gandit sa pun si eu poze cu noile modificari: lupe in faruri stoc si grila faţă.revin cu nişte poze mai clare, facute pe o vreme mai prietenoasă.
Comment
-
azaburi am scos semnul si am unit grila putina munca dar merita
Comment
-
multumesc tuturor mai am ceva de muncit la ea dar incet :emylogan urmeaza o instalatie de xenon si in proiectoare si am sa pun si sita in spatele grilei numa sa se mai incalzeasca putin
Comment
-
dory nu pot sa ma supar pe tine mersi la fel si a ta arata super chiar nu este curata tot timpul
Comment
-
Originally posted by marin_tm View Postsalutare! m-am gandit sa pun si eu poze cu noile modificari: lupe in faruri stoc si grila faţă.revin cu nişte poze mai clare, facute pe o vreme mai prietenoasă.''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
salutare mariusTm29 am comandat lupele de la un baiat din bucuresti si de montat in faruri le-am montat eu dar sincer mi-a luat o zi sunt foarte bine lipite dar cu citeva zgirieturi si injuraturi am reusit sa termin treaba asa cum mi-am dorit:soboBN da sunt cele de la bluxenon oricum merita toti bani si munca depusa o sa revin cu poze mai clare si cu masina curata
Comment
Comment