Sv 84 Jon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sv 84 Jon

salutare.si acum sa va prezint masina mea....un logan 1.4 mpi a doua varianta,dar dupa modificarile aduse de mine ajung din urma ultima varianta.
    am 10500de km cu ea insa cand am cumparat-o avea 34000 de mii.am luato de la 0 am inlocuit tablou de bord ,i-am pus calc de bord.am montat pe ea un chit nu prea tunat insa e ceva mai simplu .ceva de la dacia pe original.si in final dar nu in cele din urma,i-am montat 4 arcuri sport care mi-a schimbat pozitia masinii cat si mersul acesteia.ceva critici sau idei astept din partea voastra..........am sa bag si ceva poze.scuze pentru claritatea catorva poze.dar am sa fac si catevaImagine000.jpg

Imagine001.jpg

Imagine004.jpg

Imagine005.jpg

Imagine021.jpg

Imagine023.jpg

Imagine024.jpg

Imagine025.jpg

IMG_0457.JPG

IMG_0459.JPG mai recente.

Foarte fumos....e bine ingrijit...imi place mult spoilerul de renault

Comment

Sa ii spunem in primul rand bun venit in Logan Club si mai ales ca membru al clubului in Suceava......despre masina nu cred ca ar avea cineva reprosuri......multi km fara probleme domnule Ionut

Comment

Bun venit.

Draguta masina.

Dar ce e cu prelungirea aia de pe fata? Ca e prima care o vad asa...

Draguta masina, dar ii lipsese contrastul. Rosu total parca are nevoie de contrast.

BAfta
        sigpic

Comment

foarte misto masina!!! bine ai venit! de unde ai luat grila aia de Renault!
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

bun venit in comunitatea Logan Club ;D wa adevaru ca imi place culoare masinii in ultimile doua poze

Comment

Faina masina...sa o stapanesti sanatos. Da super kitu de la dacia pe ea. ;)
              1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Super frumoasa masinuta si facuta cu mult gust!!!

Comment

smechera masina !
                  Ce planuri mai ai pe viitor ?
                  cum ai procurat masca fata de renault ?
                  succes !!

Comment

Frumoasa masina,felicitari,imi place in special fatza.....totusi ar trebui sa vopsesti manerele de la usi, exterioare....si oglinzile...e doar o parere,daca tie iti place asa....

Comment

e super masina .. arata chiar foarte foarte bine .. mai vrem poze .. interior .. cat a fost kitul de la dacia ?
                      eu zic ca arata foarte foarte bine asa,nu mai trebuie vopsit nimic .. ar fii dupaceea chiar prea mult rosu ... dar asta e doar parerea mea
                      pe jante cat ai dat ? 1000 lei ?
                      nu in ultimul rand .. bine ai venit .. de cum ti-am vazut topicul deschis ma gandeam ca e o masina frumoasa prezentata aici
                      Last edited by raduprov; 21 February 2009, 20:18.
                      Its just a car ...

Comment

Sa o stapanesti sanatos , arata foarte bine masina , modificata cu gust . Multi km fara probleme
                        b 89 plk

Comment

frumoasa masina..ai grija de ea...
                          sigpic

Comment

Masina arata foarte bine. Ced ca e prima masina cu prelungiri la bara care imi place.
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Decat cu prelungirea aia mai bine cu Kit-ul de la dacia..... foarte drumoasa masina si ingrijita.
                              Asteptam mai multe poze si detalii
                              Sa o rulezi cat mai bine si cat mai mult fara evenimente neplacute
                              Bafta
                              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google