Sv 84 Jon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

astept sugestii..in afara de spoilerul de pe bara spate ce altceva ar mai merge??
    daca e ceva misto de cumparat se va rezolva imediat....tre sa fac sa arate si mai bine..

Comment

foarte frumoasa masina ! Spor in continuare
      zimi te rog ce model de praguri sunt? sunt cele de la Mega drive? Si par ca nu sunt prinse cu suruburi(tinte) sau cum s-o mai zice !!
      Bara fata belea belea ! cat te-a ajuns?

Mai poti pune un eleron finut,un autocolant sau vopsit cupola ....o toba Borla cu tips de la pilot...in rest e superba !! Succes

Comment

da ms....toba am de la fk...insa nu am mai facut poze din spate...dar am sa postezi ceva poze si maine poate...pragurile sunt din acel kit care il am pe masina{original pentru logan}....la eleron m-am gandit dar vreau ceva f finut...

Comment

si cu ce sunt prinse pragurile?? silicon?? bara fata e cumparata de la Renault nu??si la eleron...unul finut cum ai zis si u !succes

Comment

asta e renault nu logan frumoasa rau masinuta , ai grija de ea;) tot respectu`
            nu prea imi plac aparatorile alea de noroi parca nu dau bine pe masina .. in general vb mie unu nu imi plac daca tie iti plac e ok ;)
            ce ai vrea sa mai modifici la ea ?
            si fa te rog o poza de sus la motor sa vad mai exact cum e montat filtrul sport
            Its just a car ...

Comment

Frumoasa rau masina ta,fara cuvinte.
              1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

k ma bucur ca va place...in legatura cu filtru de aer am ceva poze si am sa le postez...
                te referi la ap de noroi sau la protectiile de aripi?????
                daca e de aparatori asta e frate se stropeste si nu am ce face...
                oricum ms mult...

Comment

salutare

sa incep cu data de astazi cand am montat colant pe montantii usilor fata si spate....poze cu toba si flaps spate...insa ceva mai nout fete de portiere negre impreuna cu consola centrala....
                  Attached Files

Comment

jond_84
                    Frumos loganul sa ai noroc de el si drumuri bune.
                    sigpic #

Comment

Marfa kitul celor dla DACIA... e frumoasa si ingrijita! ce vrei sa ii mia faci? sal

Comment

Daca nu te uiti cu atentiei reiese ca este megan arata bine !

Comment

Frumos, oare cum ar arata consola centrala vopsita negru si lacuita.. asa lucioasa?

Comment

naspa ar arata lucioasa....e bun asa mat....eu l-am vazut live :P

mai ai stalpii sa ii faci negri si alea din spate-lateralele de la luneta....si cred ca vopsesc si eu in negru

bafta

Comment

Frumusel, sa-l stapanesti sanatos!

Ce dimensiuni au stergatoarele? De ce nu i-ai pus anvelope 195/60/R15?

Comment

sal.lamele de sterg au 600 cu 400.nu i-am pus anv 195 60 15 pt ca ma scutura si mai tare..am suspensie sport si imi e de ajuns...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google