If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
astept sugestii..in afara de spoilerul de pe bara spate ce altceva ar mai merge??
daca e ceva misto de cumparat se va rezolva imediat....tre sa fac sa arate si mai bine..
foarte frumoasa masina ! Spor in continuare
zimi te rog ce model de praguri sunt? sunt cele de la Mega drive? Si par ca nu sunt prinse cu suruburi(tinte) sau cum s-o mai zice !!
Bara fata belea belea ! cat te-a ajuns?
Mai poti pune un eleron finut,un autocolant sau vopsit cupola ....o toba Borla cu tips de la pilot...in rest e superba !! Succes
da ms....toba am de la fk...insa nu am mai facut poze din spate...dar am sa postezi ceva poze si maine poate...pragurile sunt din acel kit care il am pe masina{original pentru logan}....la eleron m-am gandit dar vreau ceva f finut...
asta e renault nu logan frumoasa rau masinuta , ai grija de ea;) tot respectu`
nu prea imi plac aparatorile alea de noroi parca nu dau bine pe masina .. in general vb mie unu nu imi plac daca tie iti plac e ok ;)
ce ai vrea sa mai modifici la ea ?
si fa te rog o poza de sus la motor sa vad mai exact cum e montat filtrul sport
k ma bucur ca va place...in legatura cu filtru de aer am ceva poze si am sa le postez...
te referi la ap de noroi sau la protectiile de aripi?????
daca e de aparatori asta e frate se stropeste si nu am ce face...
oricum ms mult...
sa incep cu data de astazi cand am montat colant pe montantii usilor fata si spate....poze cu toba si flaps spate...insa ceva mai nout fete de portiere negre impreuna cu consola centrala....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment