If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dorupopa,masina mai are putin si intra l-a vopsit.cred ca maxim o saptamana juma.am asteptat sa intru in posesia barilor pt a stii exact ce mai e de facut.jamtele sunt in lucru,o sa plece zilele astea si tapiseria..trebuie doar rabdare.
cata cred ca chiar de paste va fii rezultatul.pe 22-23 ajung in tara..
c&s tinand cont ca barile lu kid (multam silviu)sunt la mine ....sigur m-au parasit carligele.
bia nu ma grabesc.mai am cam o luna pana ajung acasa si totul este ok pana acum.sper sa nu apara probleme pe parcurs.
17 pnf si mie imi place culoarea .aceeasi vopsea va fii si pe masina.timp de lucru nu pot spune exact deoarece baiatu a lucrat la mai multe seturi de jante .cam 2 saptamani cu tot cu tratamene si tot ce trebuie.pe masina cred ca maine le pun doar de proba.sunt curios cum se aseaza.
pun cateva poze cu ce va fii in interior pentru junior.
17 pnf si mie imi place culoarea .aceeasi vopsea va fii si pe masina.timp de lucru nu pot spune exact deoarece baiatu a lucrat la mai multe seturi de jante .cam 2 saptamani cu tot cu tratamene si tot ce trebuie.pe masina cred ca maine le pun doar de proba.sunt curios cum se aseaza.
pun cateva poze cu ce va fii in interior pentru junior.
Faine jantele , daca juniorul tau asculta Puya -Undeva in Balcani are toata stima mea.
augustin aranjatul jantelor m-a dus cam 500 ron.multam de aprecieri.
mary.bia sa stii ca mai asculta din cand in cand.eu ma gandeam ca va viziona desene pe ecrane
oooooooooooo,frate cata ce ochi format ai.am amandoua barile de la silviu(anonimboy).dumica pleaca la finisaje si vopsit.trebuia de azi dar am mai avut nevoie de masina.abia astept sa va vad pe tine pe cosmin dan mcd ,va fac eu o vizita cand e gata zana.oricum salutari baietzilor.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment