Ag 80 Bik Un Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• multumesc florine pt sustinere
    multam alin de poze.masina arata aproape cum imi doream.mai sunt mici detalii de pus la punct insa ce a fost mai greu a trecut .s-a pus muzica ,tapiserie,s-a vopsit,schimbat faruri,schimbat kit exterior.eu zic ca a iesit binisor.
    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Arata foarte bine masina. Culoarea vad ca este una mai deosebita. Cred ca un bad-boy in loc de pleoape ar desavarsi masina. Mult succes in cotinuare.
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Foarte frumos!!! Bv, cat a costat vopsitu?
        Tinc fest !!

Comment

• Foarte frumoasa asa cum este acum.Sa ai mare grija de ea!!

Comment

• a iesit bine rau .....imi place foarte muult.abia astept sa o vad live.
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• bv ma hai ca a iesit 3.14zda..ma bucur ca am participat si eu cu ceva la astectul zanei:P sper sa fi multumit de faruri
              low....&.....slow

Comment

• marfa a iesit!!
                in locul trau n-as face bad boy, ca s-a umplut forumul de asa ceva, insa as da si pleoapele jos... parca nu-s de acolo...
                Bafta multa Bitza
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Frumoasa culoare..felicitari !
                  Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
                  sigpic

Comment

• frumosa masina buza la jante ai polishato sau ai vopsito?

Comment

• retro 590- este o culoare deosebita.este o nuantza de la seat .la baza este...rosu. in soare se vede violet sau rosu cand e inorat se vede albastru.am vrut bad dar cum zice fratili cosmin...s-a umplut forumu de baieti rai carora nu le place sa puna mintea la contributie si sa isi faca ceva ce ii reprezinta .prefera sa copieze.nu este valabil pt totzi cu bad.sunt masini carora le sta(fof,dsign,alin si inca vreo 3-4 care au masini mai diferite)
                      kașimera 22 ..nu intreba de bani.un sfat pt toti care vor sa modifice:nu va zgarcisti si nu va grabitzi daca vreti calitate.bucurestenii pot sa confirme
                      vlad24-multam si sper sa duc tot proiectul la bun sfarsit si sa nu mai fie nevoie sa mai repar ceva
                      dnf-ule...nu ai cum sa o mai vezi o perioada.azi am ajuns cu zana in grecia

alexutzu=multam de sustinere si de idei dar mai ales de ajutorul fizic.un baiat de zahar ca si alin porodnf si totzi baietzii din lcp
                      jok3re cand vine de la tine o apreciere e mare lucru ca tu cu dsign ce va place sa criticati.ai perfecta dreptate cu bad-ul.plus ca nu ma reprezinta.e al tau.e moda ta cu el asa agresiv.eu am pleoape din 2005.cred ca am avut primele pleoape si alea facute pe far.eu as fii vrut sa pun alt model ,cel pe care l-ai avut tu la inceput .e un model finutz si de efect.tinand cont ca am renuntzat la sigurante am zis ca trebuia ceva pe far
                      asaaaaaa.azi am ajuns cu zana

am ajuns cu zana in grecia si vreau sa spun ca a facut 1382 km in 15 ore si 20 min a consumat 6,5 si se uita taranii si intreaba ce e ca nu are steme.s-a comportat extraordinar si o iubesc.nu ma asteptam sa intoarca lumea capu dupa ea p-aici.abia astept sa termin tot ce mi-am propus.zilele astea o sa fac un set de poze cu tot ce s-a modificat

am ajuns cu zana in grecia si vreau sa spun ca a facut 1382 km in 15 ore si 20 min a consumat 6,5 si se uita taranii si intreaba ce e ca nu are steme.s-a comportat extraordinar si o iubesc.nu ma asteptam sa intoarca lumea capu dupa ea p-aici.abia astept sa termin tot ce mi-am propus.zilele astea o sa fac un set de poze cu tot ce s-a modificat
                      Last edited by bitza_bik; 19 July 2011, 21:32. Reason: Automerged Doublepost
                      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Mie asta mi-a placut cel mai mult bitza la masina ta.
                        Ai avut printre primii loganu modificat.Cine mai mergea in 2005 cu loganu in 7000rpm, cine avea ploape cine avea jante pe 17, arcuri taiate,ceasuri tip plasma....primu set de prelungiri tot pe la tine au fost.Apoi cu barile, etc.
                        Acu astept sa vi in tara si sa facem motoru teava.
                        Poza asta nu o pui?2006
                        Attached Files
                        Last edited by al!n; 20 July 2011, 03:40.
                        AG 16 Y M A

Comment

• asa e alin ..a trecut timpu,acum sunt altii in fatza.

Comment

• ceva poze de zilele astea cu zana prin grecia.imi pare rau da netul nu ma ajuta.nu am reusit sa incarc decatdoua poze.maine o sa pun mai multe.
                            Attached Files

Comment

• ai luat-o cu tine acolo ma? )

Comment

• frumosssss...arata bine zana
                                @cata..pai nu stiai?
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google