Ag 80 Bik Un Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

s`o aduci curata la brasov..tre s`o studiez si sa fur idee )

Comment

masina de nota 10, posesor de nota 10+!

Comment

ai vazut ma bitza bine ca te-am batut la cap sa postezi si tu masina....sa vada si altii zana...ca au ce sa vada
        low....&.....slow

Comment

multam tuturor.mai ales lc pitesti si mioveni pentru ca ei au insistat sa pun masina.andreea13 sa stii ca arata cam rau,pe bune.dar la baza...este ceva bun.dar e o onoare sa te cunosc pe 1 la brasov.e valabil si pentru toti cei ce vor venii.daca venea si kys-u..pentru ca nu-mi place sa mint...sigur o sa fiu criticat.am arcuri stok cu o spira in minus.am amortizoarele praf.da mai am un set la intarit la bucuresti.de vopsit am mai spus....sper luna viitoare ori negru mat ori aceeasi culoare cu un pigment in lac.
          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

ceva de genu..multam alin .singura nelamurire o am la capoa.nu stiu cu sa fie.sincer imi place cea spre citroien...ajutati-ma
            Attached Files
            [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Cu placere.Si eu as zice tot cea care bate spre citroen...
              AG 16 Y M A

Comment

Capota din ultima poza cred ca ar da cel mai bine...oricum depinde numai de tine dar o parere nu strica
                1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

trebuia sa ne pui o poza cu angel-urile ca sa ne putem da o parere referitor la capota sa vedem cum ar veni ideea ta cu ele :P

Comment

Eu personal as alege varianta 2 de capota .....

Comment

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri in continuare de ea.

Din cate vad eu nu prea o menajezi deloc la cate ai schimbat pe ea de curiozitate nu te doare sufletu de ea ?

Oricum nota 10 pentru ea si pentru efortul, pasiunea si timpul investite in ea.
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

multam sdp.ma doare sufletu,dar cum am mai spus:nu-mi place sa mint.puteam sa spun ca nu am schimbat nimic...dar la cum sunt eu de norocos...masina are110000km nunai forja.cand am dat chiuloasa jos am verificat tot,ca vroiam sa o segmentez,nu am de ce.e normal sa mai schimbi la mecanica .cat sa reziste si ea la 225,45 pe 17.pe bune.si la ce drumuri avem...dar partea buna este ca acum o cunosc aproape de la cap la coada.
                        costin e o poza mai sus pusa de kata.o sa pun si eu azi ceva .

Comment

bitza bafta la vopsit...si zic sa faci capota din poza 2..ca e belea...si criticile ..nu stie nimeni ce cox a luat masinuta ta....
                          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

eu stiu..eu stiu...
                            bitza eu zic ca poza a -2-a da cel mai bine..da acu tre s il pui pe alin sa iti faca capota cu farurile noi ca ai vazut ca sunt altfel
                            low....&.....slow

Comment

Ii facusem deja
                              Attached Files
                              Last edited by al!n; 25 February 2009, 20:33.
                              AG 16 Y M A

Comment

negru mat e super culoarea!
                                scumpa, dar faina de tot!
                                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google