Ag 80 Bik Un Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si de cate ori ai dat-o la 6000 ca sa ti se rupa cureaua??

Comment

Super masinuta ai grija de ea,si la bv vreau sa ma dai o tura,sa vad cei pot puterile....
      sigpic

Comment

se rezolva "golan91".nu te gandi ca e avion.e olea mai zapacita.
        seiko sa stii ca vede 6000 cam de 10 ori pe zii lejer.cand s-a rupt a fost altceva:fulia la servo era cam deformata.mi-a rupt 4 curele in 2 saptamani pana am descoperit ce are.acu e ok.am invatat multe din greseli.dar foarte scumpe.tot din greseala am schimbat si discu si placa.tocmai reparasem cutia si m-am dat cu un diesel de 85cp remapat.dupa ce l-am potolit am vrut sa dau 4 tot pe le 6000,6200chiar,si am nimerit2.vai cum a facut.plangea saraca.da si eu am plans de 5mil:-p
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

ceva de pe la lautari.plus 2 jbl in usi ,sub magnat 400w rms,statie blaupunkt.si neaparat sandale
          Attached Files
          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

ba ia-ti ma aparat si fa poze mai calumea...ce sa inteleaga oamenii daca pui poze asa...macar la muzica te fac si eu:P..ca in rest zana e mult peste roza mea
            low....&.....slow

Comment

Frumos loganu ... l-am vazut acu 3 ore pe viu

Comment

salut frumos kitu...pacat de intemperii dar le cauti ..CU LUMANAREA kilometrii .....fara numar,fara numar,fara numar,fara numar ))

Comment

multam zia.se cam tin lantz.nu am putut sa ajung cu ea la brasov .m-am oprit la juma .da maine intra la doctor cutia si pana nu e gata nu o mai scot.

Comment

am promis ca nu scot masina pana nu fac cutia si m-am tinut de cuvant.m0a rupt la bani si la nervi.asa e romania cu tot felu de mecanici.am dus-o la cncd si s-au apucat aia de ea.ca sa schimbam brate si alte alea.am schimbat.iar sarea siguranta.au dat jos cutia si au vazut satelitii praf.i-am schimbat.au pus cutia..iar a sarit siguranta.au dat iar jos cutia si am plecat cu ea la amat la renault unde aveam un baiat bun.a gasit un dinte sarit la pinionu de forta,rulmentu cu span in el de la o bucata de siguranta. am schimbat grupu ca nu aveam de ales.dar maine sper sa o scot pe strada.acum am adus cutia acasa si sta la rece pe balcon.o sa pun cateva poze si o sa mai revin maine cu altele mai clare.
                    1cutia la rece.2satelitii dar aia buni(ai mei erau rotunzi)3lacasul planetarei ,si in partea dreapta se vede un inel ciudat la capat .aia e siguranta buclucasa.4 pinionul de forta ciobit.
                    m-am "distrat" de vreo 15 mil dar asta e.un sfat pentru toti cei cu roti mari:nu alergati masina cand e "incaltata "de oras.daca vreti "sandale"roti pe 15.
                    Attached Files

Comment

asta e romania. lasa ca e bine ca i-ai dat de cap ;)
                      te asteptam sa faci un "cantec" pe strazi

Comment

Este foarte frumoasa masina, dar mai sunt cateva "chichitze" de rezolvat dupa parerea mea:
                        1. Stopurile - fa-le negre neaparat k nu au nici o treaba cu masina asa cum sunt-cromate.
                        2. capota in varianta a 2-a din setul de poze in care ai pus masina negru mat - arata super.
                        3. in fata, peste plasa de la grila, incearca sa-i pui grila tip fagure pe care o propun cei de la dacia la accesorii tuning ;)

Oricum, per total, masina arata foarte bine! FELICITARI!

Comment

Salut,Bita.Noi am mai vorbit si aseara.Ai foarte mare grija de cutie.........nu vezi ca te-a rupt la banii......deh daca mergeai de prima data la amat poate scapai un pic mai ieftin...

Oricum sa ai parte de acum decat de lucruri bune.

aproopo:Super masinutza.......eu am avut norocul sa o vad pe viu...
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

cum sa puna grila de la dacia ca nu se potriveste...nu te-ai uitat atent la bara lui fata....
                            in legtura cu stopurile eu zic ca dau bine
                            mai ales ca are si farurile tot gen crom...rotile sunt argintii..ii sta mult ai bine asa decat negre..da o sa il las pe bita sa te lamureasca
                            Last edited by alexutzu; 14 March 2009, 12:26.
                            low....&.....slow

Comment

dac vii cu zana azi fac p dracu si vin cu dsl-u ca am vazut ceva mai sus
                              - si sa o vad si eu in detaliu ca parca nu suntem "vecini"
                              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                              prost.

Comment

din pacate zana mai sta oleac la hibernat
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google