Ag 80 Bik Un Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa e bitza alti se imprumuta sa bage un ban in masina nu cu bani lui mami ..si o fac cu suflet nu ca altii sa se faleasca.
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• bitaaa a murit de tot treadu asta...mai pune si tu poze cu "zana"....cu noile frane
      low....&.....slow

Comment

• ai dreptate alex.scuze ca nu am mai aparut p-aici.intre timp am schimbat toata mecanica ca incepuse masina sa o dea in lambada pe strada .cel mai multumit sunt de frane(discuri ,furca ,etrieri de diesel cu abs)o sa pun 2-3 poze cu franele si noua lor culoare cara mie personal imi place.
        Attached Files
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Oooo a inviat threadu :p.Felicitari pentru frane bitza...chiar erau o necesitate .
          AG 16 Y M A

Comment

• frumoasa masina,am avut ocazia sa il vad mai de aproape si am ramas placut impresionat
            sigpic

Comment

• Eheeee de cand nu s-a mai scris pe aici.
              La masina se munceste,proprietaru fiind plecat in strainatate masina a ramas la un mecanic,la garaj.Azi am fost pe la masina sa ii schimb amortizoarele si am tras si cateva poze.pana acu la masina s-au facut destule.
              -schimbat pompa de apa+distributie
              -schimbat pompa servo+curea accesorii
              -schimbat alternator
              -schimbat ulei
              -schimbat amortizoarele cu fostele mele amortizoare scurtate si intarite+inca o spira taiata pe spate
              Urmeaza pe saptamana viitoare short shifter,bad boy,refacut protbagaju cu fibra,mici reparatii la praguri bara spate si eleron.
              Amortizoarele le-am vopsit in gri si arcurile in galben la cererea proprietarului.
              Attached Files
              Last edited by al!n; 15 July 2010, 20:22.
              AG 16 Y M A

Comment

• faceti ceva cu rugina aia de la prag ca mor cand o vad.
                ureaza`i toate cele bune din partea mea lu` Bita...

Comment

• Masina o sa fie revopsita complet.Remediat toate indoiturile si punctele de rugina.
                  AG 16 Y M A

Comment

• saraca prin ce kinuri trece)
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

Comment

• Dar cu bara fata ce s-a intamplat?
                      sigpic

Comment

• Pfff da unde o tine ca arata super nasol vopseaua probabil si din cauza ca e murdara.Pacat lasa ca isi va reveni cand se va intoarce proprietarul
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• ma infractorilor bitza stie ca il barfiti in lipsa)
                          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                          prost.

Comment

• DISSSEL:eee..baba la frumusete sufera
                            iamagi:bara fata e cam sparta..momentan nu se stie daca va fi reparata sau schimbata cu alta.
                            alex_77_marius:vopseaua asa s-a facut in timp...pana se intoarce proprietaru tre sa fie gata la exterior si mecanica sa mai ramana doar vopsitu
                            Asteptam sa mai intre bitza pe net sa dea mai multe detalii.
                            P.S..lasa disssel..doar el mi-a zis sa informez lumea cu ce se intampla la "Zana".
                            AG 16 Y M A

Comment

• abandonata rau.....
                              sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• tu ai citit ce sa scris ??
                                ai aruncat un post si ai fugit repede ....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google