Ag 80 Bik Un Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• arata super marfa masina ca si formapica destul de bine kitu pe eadupa revopsire ar trebui sa arate intr un mare felbft!
    AdY_JmL_2015

Comment

• multam purtatorului de cuvant alin.in mare a spus ce s-a schimbat in ultimele 2-3 saptamani.eu sunt plecat de 4 luni si masina a zacut in fata blocului.acum a intrat in reparatii si sper la inceputu lunii august sa fie gata de vopst .saptamana viitoare avem in program bad boy, reparatiile la bari,short ,xenon.cata rugina dispare in foarte scurt timp.imi pare rau ca am lasat-o in halu asta dar nu am avut ce face.ma iarta ea tinand cont ca a papat vreo 600 euro i 2 saptamani si mai are alocati cam 2000 pentru vopsit si motor.ii multumesc lu alin pentru tot ajutoru .un baiat de nota 10.stai linistit petre ca mereu urmaresc din umbra.aline vine bine suspensia,acu sa o testam cand vin cu un drum pe vdraru si unu la bucuresti vinerea seara.
      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• bad boy look?o sa fie super
        bafta in continuare

Comment

• meama 600+2000 plus inca si mai cate...deja bagi cam mult in eanu mai bine o vindeai plus bani care ii bagi in ea si iti luai ceva mai serios?zic si eu...nu sari cu gura acum
          AdY_JmL_2015

Comment

• da da.... un golf 3 sau ceva cu numere de texas ...

Comment

• Originally posted by bitza_bik View Post
              multam purtatorului de cuvant alin.in mare a spus ce s-a schimbat in ultimele 2-3 saptamani.eu sunt plecat de 4 luni si masina a zacut in fata blocului.acum a intrat in reparatii si sper la inceputu lunii august sa fie gata de vopst .saptamana viitoare avem in program bad boy, reparatiile la bari,short ,xenon.cata rugina dispare in foarte scurt timp.imi pare rau ca am lasat-o in halu asta dar nu am avut ce face.ma iarta ea tinand cont ca a papat vreo 600 euro i 2 saptamani si mai are alocati cam 2000 pentru vopsit si motor.ii multumesc lu alin pentru tot ajutoru .un baiat de nota 10.stai linistit petre ca mereu urmaresc din umbra.aline vine bine suspensia,acu sa o testam cand vin cu un drum pe vdraru si unu la bucuresti vinerea seara.
              asa asa Bita , sa vi pe la noi vineri seara
              cand ajungi in tara ?

Comment

• golf 3?texas?no...pai daca lua 3000 asa pe masina si cu 2600=5600...nu cred ca e putin:Pla bani astia iti iei un golf 4 tdi super...sau un seria 3 dragut...nu golf 3 pe taxas))))
                AdY_JmL_2015

Comment

• Atata poti lua si u pe logan tau.Deci vinde-l mai pui 2600 si i-ati golf 4 tdi super.Omu e pasionat de logan de aia baga banii in el.
                  Imi cer scuze ca raspund in locu lui.
                  AG 16 Y M A

Comment

• Cu un golf 3,sau BMW lumea a inceput sa se obisnuiasca,dar un logan bine lucrat,bine vopsit parca atrage mai multe priviri parea mea...

bafta la tot ce ti-ai propus!
                    sigpic

Comment

• am inteles ca e pasionat ok n am zis cu rea intentie:P daca mai aveam 2600 imi luam))
                      AdY_JmL_2015

Comment

• sunt foarte multi bani dar asta e.imi e draga masina.numai vopseaua costa destul plus tinichigeria.asta e.eu zic ca nu e mult tinand cont ca o axa este aproximativ 350 euro.sunt multi care au bagat dublu in loganuri.asta e pasiunea,asta e motivu pentru care suntem toti pe forum.masina nu o voi vinde si mai ales sa imi iau diesel.asta e alt subiect.de multe ori un logan dichisit atrage priviri mai multe decat multe alte masini.intrebati-l pe dan mcd cum e sa te dai cu un golf sau bmv si sa ii rupi capul.
                        cata pe 7august sunt in tara sunt in tara ,plec la mare 4 zile,vreau sa dau si eu pe la baieti pe acolo daca ma primesc si vineri seara venim trupa din pitesti pe kiselev.
                        multumesc pentru incurajari si critici .sunt binevenite.bafta tuturor.
                        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• frumoasa masina
                          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• Astazi s-a inceput lucru la masina...
                            -polizat toate punctele de rugina pana a ramas tabla curata,polizat sparturile si crapaturile de pe praguri,curata siliconu de pe luneta si faruri..dat chit de fibra unde erau puncte de rugina si 2gume dunlop 225/45/17
                            Momentan astept fibra si rasina..care se gaseste din ce in ce mai greu, sa ne apucam de bari si capote.
                            Attached Files
                            AG 16 Y M A

Comment

• Merge treaba bani sa fie bafta Bita si nota 10 ajutorului Alin mai rar asa prieteni.
                              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• multa bafta asteptam produsul finit
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google