Ag 80 Bik Un Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bravo prinde viata incet incet:Pmisto gumeleapp scoti bandourile de pe usi definitiv?ar da mai bine:P
    AdY_JmL_2015

Comment

• incet incet masina isi revine

Comment

• multumesc alin .se pare ca asta e soarta mea,cand imi doresc ceva sa am piedici.si eu astept sa fie gata mai rau decat voi.zilele astea soseste un alt set de 2 cauciucuri, 215 cu 45.banii sunt pregatiti ca altfel nu ma apucam.mishu ,prefer incet si sigur.nu ma mai grabesc.momentan nu renunt la bandouri.vin in tar 10 10 si tre sa am cu ce sa ma plimb iar renuntatu la bandouri necesita timp.dupa ce plec din tara intra in faza a doua de reparatzii.
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• la ce evacuare are o sa se auda cand iese dinaou pe strada bik-ul
          sigpic

Comment

• cateva imagini de astazi :

- am dat jos eleronul , era plin cu apa si trebuie refacut .

- spalat filtrul de aer , contribuia la o proasta functionare a motorului ....
            Attached Files
            Last edited by alin007; 28 July 2010, 00:15.
            sigpic

Comment

• arata frumos asa under construction
              AdY_JmL_2015

Comment

• se lucreaza de zor, si pe ploaie si pe vant ! ! ! astaptam rezultatul finit de la tine si alin ! ! ! Respect ! ! !
                sigpic
                The MVP

Comment

• hai bitza cu ia pe strada...abia astept sa o termini...ca merita la cat o iubesti..si nota 20 lui alin pentru ce a facut pentru tine.
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Astzi am terminat lucru la bari, praguri, portbagaj si punctele de rugina.Barile mai trebuiesc finisate putin..mai ai pori de la chitu de fibra dar aia e treaba de vopsitor.
                    Din pacate bad boyu s-a amanat din cauza lipsei de rasina
                    Masina a fost incaltata cu 215/45/zr17 fata si 225/45/zr17 spate.
                    M-am plimbat azi ceva timp cu ea imi place maxim cum sta pe drum.Atrage multe priviri
                    Attached Files
                    Last edited by al!n; 5 August 2010, 02:22.
                    AG 16 Y M A

Comment

• frumos...
                      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Saraca masina,chiar avea nevoie de o cosmetizare .E bine ca fata va fi aceeasi dar cu aer mai nou,ii sta foarte bine.Bitzaaaa ne auzi maaaa?
                        Ia treci acas

Comment

• esti mester ma aline a iesit f bine zana...cred ca bita tare mandru...
                          low....&.....slow

Comment

• va aud soacro si sper sa va si vad sambata.mii de multumiri aline dar inca nu ai terminat .ai pauza o sapt cat plec la mare.alexeeeeee salveaza soclu de la faru dreapta te rog.deja am vorbit de vopsit insa nu sunt hotarat la culoare.cine poate da un sfat....am 2 posibilitati:negru mat su culoarea de acum si perla in lac.aline sa nu uiti de short.
                            [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Parerea mea...ramai pe culoarea de acum cu perla in lac negru mat...numai e ceva nemaivazut nu i-ar sta rau nici albastrul ala egee nuanta de pe Opel Astra GTC.Bafta!!!
                              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Bitza m-am chinuit sa desfac schimbatoru si nu pot tre o rampa subterana.Maine e si sarbatoare...Dam o fuga pana la ovidiu cand o fi sa vi.Iar la culoare...ma gandeam la albastru cam ca al tau dar metalizat.Cum are Cosmin de la pilot pe seat.Sau albastru de pe opel gtc sau reno' megane.
                                Oricum mai e putin si o sa vorbim live de culoare si ce mai e
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google