If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Foarte multa lume a facut poze si ori cat asi fi vrut nu as fi putut sa fiu atent la toti, imi cer scuze.
scuze pentru ce, asa cum si tu ai zis, doar nu erai atent la fiecare in parte, pacat doar ca ai pierdut intalnirea cu un membru al forumului, dar si eu daca eram in locul lui aflam cine e proprietarul si stateam de vorba!
Last edited by nicu_rcn; 19 August 2012, 21:12.
Reason: Automerged Doublepost
Felicitari, am vazut si eu sambata masina din pacate nu a avut concurenta, doar KID-u , care era cam slab finisata (cred ca inca e in constructie,sau nu) .
Felicitari, am vazut si eu sambata masina din pacate nu a avut concurenta, doar KID-u , care era cam slab finisata (cred ca inca e in constructie,sau nu) .
Fara sa jignesc sau sa supar pe cineva, dar nu cred ca intre masina mea si KID poate sa existe vre-un termen de comparatie din nici un punct de vedere.
termina ma ce concurenta? Stii ce a zis Dana de masina Kid? "Ala nu merita nici un premiu la ce crapaturi avea pe masina si in plus, asa se vine cu o masina la show?" Dana!...daca ea si-a dat seama ca masina aia nu avea ce cauta acolo........
Vin mai tarziu cu pozele ca nu gasesc aparatu)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment