eu zic ca se poate si asa dar jantele sa fie pe 18"..modulare desigur
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
Jantele sunt tare frumoase dar nu merg deloc cu acest stil. Jantele astea merg pe un stil cat mai curat .... "clean style"
Asta este doar strict parerea mea
Numai bine!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostDaca vrei sa atingi acel fitment masina ta va rascheta probabil totul pe jos. Asa ca ma gandesc ca vei avea nevoie de minim o reglabila ori airride.
Nici reglabila nu se putea pune, dar eu am pus KW................sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostDa sunt invatat deja ca nimic nu se poate si nu se potriveste la masina mea, dar am demonstrat si voi demonstra in continuare ca ori ce vreau eu se poate...............
Nici reglabila nu se putea pune, dar eu am pus KW................
Am unele dubii in schimb cum ca iti va fi greu sa mergi cu ea prin zapezi. Poate cum spune userul ufo, cu un 18", ceva in genul.
In fine, ca sa atingi acel fitment, ai de lucru ceva.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Acum am pe masina jante cu 8J si ET 35 fata si ET 35 cu flanse de 35 mm deci ET 0 pe spate cu cauciucuri 205/45/17.Cu jante cu 9J si ET 15-20 sau 25 si cu reglaj din suspensie ajung fara probleme la un fitment perfect cu care sa pot si circula pe sosele.Iarna daca este nevoie o ridic maxim,dar am alternativa cu ce sa circul asa ca nu imi fac probleme.
"Eu4yas" nu de tine am zis, am vorbit la general despre ce sa mai spus ca nu se poate la masina mea,dar totusi sa putut.Last edited by FastFurious; 1 November 2013, 18:00.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostOare cum arata asa???
Comment
-
Frustrarea si ingamfarea la ea acasa... Cum spune cineva ceva care nu e tocmai pe placul tau, cum te trenformi in arici si intepi pe toata lumea... In resc, ce sa zic..., foarte tare masina ta...;)LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
Originally posted by sdc290605 View PostFrustrarea si ingamfarea la ea acasa... Cum spune cineva ceva care nu e tocmai pe placul tau, cum te trenformi in arici si intepi pe toata lumea... In resc, ce sa zic..., foarte tare masina ta...;)
Nu intep pe nimeni,vorbesc doar realitatea.........daca dai paginile topik-ului o sa vezi cat sa comentat si sa spus ca nu se poate monta suspensie pe masina mea,dar suspensia sa montat in ciuda "a tot cunoscatorilor" care au comentat tot timpul contra..........sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Oricine stie ca se poate monta KW, H&R, EIBACH etc pe Dacia Logan! Probabil omul s-a referit ca daca pui si reglabila o sa atingi cu spolier-ul ala dar nu cred ca s-a referit la altceva.
Eu barami sunt sincer si spun lucrurilor pe nume:
Bara fata nu imi place nici sa ma tai ( parerile nu se discuta dar de asta este forum sa discutam ) in schimb bara spate imi place tare mult. La praguri daca ai lucra, nu stiu ceva mai finut
La bara fata nu-mi place strict partea de sus V-ul acela atat , in rest arata tare bine dar acolo ar trebui sa mai lucrezi
Eleronul ala nu-mi place iar nici sa ma tai
Si de jante ma leg iar ma repet in fine nu merg pe acest stil abordat de tine. Merg jante motorsport ceva de la OZ de exemplu.
Apreciez mult ca ai grija de masinuta!
Sper sa nu fie cu suparare , eu am scris strict de masina nu ca am eu ceva cu tine ... nici nu ne cunoastem
Numai bine iti doresc!Last edited by Christnacht; 2 November 2013, 14:21.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
-
Sunt rabdator si constient ca o sa gasesc jantele potrivite.Prioritatea zero este acum update-ul la turbo care din lipsa de timp se tot amana chiar daca totul este pregatit si trebuie doar montat pe masina.
O sa urmeze alte jante apoi cu minim 9 J si sigur o sa fie si un fitment de invidiat.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by Christnacht View PostOricine stie ca se poate monta KW, H&R, EIBACH etc pe Dacia Logan! Probabil omul s-a referit ca daca pui si reglabila o sa atingi cu spolier-ul ala dar nu cred ca s-a referit la altceva.
Eu barami sunt sincer si spun lucrurilor pe nume:
Bara fata nu imi place nici sa ma tai ( parerile nu se discuta dar de asta este forum sa discutam ) in schimb bara spate imi place tare mult. La praguri daca ai lucra, nu stiu ceva mai finut
La bara fata nu-mi place strict partea de sus V-ul acela atat , in rest arata tare bine dar acolo ar trebui sa mai lucrezi
Eleronul ala nu-mi place iar nici sa ma tai
Si de jante ma leg iar ma repet in fine nu merg pe acest stil abordat de tine. Merg jante motorsport ceva de la OZ de exemplu.
Apreciez mult ca ai grija de masinuta!
Sper sa nu fie cu suparare , eu am scris strict de masina nu ca am eu ceva cu tine ... nici nu ne cunoastem
Numai bine iti doresc!
@Fast
Am sa dau paginile in urma, am sa ma uit cine a spus ca nu se poate pune reglabila pe masina ta, poate chiar eu, cine stie, dar, primul cu reglabila de aici cred ca a fost userul Bibi, daca bine imi aduc aminte, tot din Cluj.
El avea bare stock, era axat mai mult pe putere motor etc etc, dealtfel cred ca va si stiti...Imi aduc foarte bine aminte o poza de la el de pe thread cand de-abia se chinuia sa iasa/intre in propriul garaj cu ea lasata "blana".
Deci, ceea ce am scris eu si ceilalti colegi este simplu, tu ai reglabila, dar, este foarte dificil de atins fitmentul la janta + aripa, taman din cauza barilor.
Vei ajunge sa realizezi ca daca o lasi jos masina va sta in bare!
In fine, e lucrul tau, faci ce vrei cu el, dar poate iei in calcul si aceste posturi, dupa cum vezi, chiar sunt constructive.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostFelicitari pt post!!!
@Fast
Am sa dau paginile in urma, am sa ma uit cine a spus ca nu se poate pune reglabila pe masina ta, poate chiar eu, cine stie, dar, primul cu reglabila de aici cred ca a fost userul Bibi, daca bine imi aduc aminte, tot din Cluj.
El avea bare stock, era axat mai mult pe putere motor etc etc, dealtfel cred ca va si stiti...Imi aduc foarte bine aminte o poza de la el de pe thread cand de-abia se chinuia sa iasa/intre in propriul garaj cu ea lasata "blana".
Deci, ceea ce am scris eu si ceilalti colegi este simplu, tu ai reglabila, dar, este foarte dificil de atins fitmentul la janta + aripa, taman din cauza barilor.
Vei ajunge sa realizezi ca daca o lasi jos masina va sta in bare!
In fine, e lucrul tau, faci ce vrei cu el, dar poate iei in calcul si aceste posturi, dupa cum vezi, chiar sunt constructive.
Va legati toti de bari fara ca sa stiti ca barile si pragurile sunt aliniate si sunt cu 1 cm mai jos decat dunga pragului, cu jante cu ET-ul potrivit nu ma incurca barile sa o las mai jos, dar nu vreau sa o las mai jos.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment