Originally posted by stefan SRT
View Post
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
Nu era mai simplu cu jante de tabla stock si 185/65?Imi dau si eu cu parerea doar...banuiesc ca au costat ceva avand in vedere ca-s pe 17 si au si talon mic.Sau vrei ca masina sa arate bine si pe timp de iarna?
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostNu era mai simplu cu jante de tabla stock si 185/65?Imi dau si eu cu parerea doar...banuiesc ca au costat ceva avand in vedere ca-s pe 17 si au si talon mic.Sau vrei ca masina sa arate bine si pe timp de iarna?sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Par a fi all seson, deci probabil ca da...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Pentru vara folosesc GoodYear Excellence 205/45/17.
Originally posted by FastFurious View PostPentru vara folosesc GoodYear Excellence 205/45/17.
Originally posted by FloNZN View PostPar a fi all seson, deci probabil ca da...sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Salutare !!!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o chestiune:
Am montate in faruri lupe cu bixenon si pe partea dreapta nu mai merge faza lunga, dar daca am schimbat intre ele balasturile care actioneaza schimbarea fazei si merge si lunga.Am vorbit la GamaMag de unde le-am luat si baietii spun ca nu mai au modelul pe care il folosesc eu.
Ce pot sa fac ca sa nu schimb lupele, unde gasesc un balast ca si cel care se pare ca nu mai functioneaza, sau ce alta solutie exista???sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Asa e la mine de cand le am, dar pe stanga...cateodata merge, dar extrem de rar...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Am fost la electrician care a verificat si nu am legaturi si contacte proaste, asa ca nu am ce sa umblu la mufe se pare ca problema este la balastul care comanda schimbarea fazelor.
Astept solutii de la cei care au mai intampinat problema si au reusit sa o remedieze intr-un fel sau altul...........
Multumesc anticipat de ajutor.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment