Am numerele vechi pentru care am platit Cj 17 RAD................vedem daca mai exista.......
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
OOOOOO, Frumos Radu,
Super faine jantle
Comment
-
Frumoase jantele, dar parca prea mici in comparatie cu masivitatea masinii...Ar trebui lasata mai jos, zic euhttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
In poze masina este mai sus de spate datorita faptului ca nu a fost lasata frana de mana si nu a fost miscata de pe loc.Si cu jantele astea masina este la fel de jos/sus ca si cu jantele dinainte si nu o sa o las mai jos ca sa ma pot bucura de ea pe drumurile pe care le am in zona in care circul.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Felicitari pentru masina! Chiar arata intr-un mare fel.
Cat despre ...
Originally posted by FastFurious View PostCine stie ce posibilitate reala exista ca luna viitoare cand termin cu leasingul la masina si o trec pe mine sa trec in carte jantele pe 17 cu cauciucuri 205/45/17?
Bafta cu proiectele viitoare
Comment
-
Imi plac tare mult jantele ;)
Nu-i chiar asa Daca ai relatii se rezolva cu o mica atentie si aia e si fie vorba cand iti pe Logan jante pe 16,18 etc nu te duci asa ca "mamaie" la aia de la RAR, mergi printr-o cunostinta ceva si aici ma refer la noi toti. Si eu ma gandeam sa merg sa ma interesez dar pana am inceput sa mi fac mici cunostinte asa prin interior
Sa vad si eu cum stau cu timpul si o sa umbu sa mi omologhez anvelopele 195/55 15, evacuarea si lupele ( cand le-oi monta ).Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Christnacht View PostImi plac tare mult jantele ;)
Nu-i chiar asa Daca ai relatii se rezolva cu o mica atentie si aia e si fie vorba cand iti pe Logan jante pe 16,18 etc nu te duci asa ca "mamaie" la aia de la RAR, mergi printr-o cunostinta ceva si aici ma refer la noi toti. Si eu ma gandeam sa merg sa ma interesez dar pana am inceput sa mi fac mici cunostinte asa prin interior
Sa vad si eu cum stau cu timpul si o sa umbu sa mi omologhez anvelopele 195/55 15, evacuarea si lupele ( cand le-oi monta ).sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment