Mersi "sorin_pss" ma ajuta mai mult daca stiu cat ai distanta de la sol la bara fata si spate si distanta de la sol sub praguri.
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
Originally posted by FastFurious View PostSaptamana trecuta in 10-12 Aprilie am participat la Bucuresti in incinta Rom Expo la Tuning Days 2009,unde am facut ultimele poze pe care astept sa le comentati cu totii:sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
frumoasa masinuta ta,ma leg si eu de jante...is prea mici...restu merge,e frumoasa;)http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Super masinuta. Am vazut-o la tuning days si arata bine. Legat de interior:ceasurile alea cu plasma nu prea dau bine, se vad niste cerculete nasoale unde se aprind ledurile pentru faruri,semnal,benzina,etc...Si presurile de cauciucnu prea se asorteaza cu nimic din masina. Spor in continoare.
P.S: Arata mai bine eleronul asta(banuiesc ca este cel de la pilot XL) decat cel care facea parte din kit.
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View Postdupa cum am mai zis masina ta e super dar stii ce o face kitul de la pilot si lcd urile atat..parerea mea ai lipseste foliea neagra si niste jante mai mari pt kitul tau...in rest masina e belea...
Originally posted by male_valy View PostSuper masinuta. Am vazut-o la tuning days si arata bine. Legat de interior:ceasurile alea cu plasma nu prea dau bine, se vad niste cerculete nasoale unde se aprind ledurile pentru faruri,semnal,benzina,etc...Si presurile de cauciucnu prea se asorteaza cu nimic din masina. Spor in continoare.
P.S: Arata mai bine eleronul asta(banuiesc ca este cel de la pilot XL) decat cel care facea parte din kit.
Referitor la ceasuri pentru momet raman la varianta asta dar vor urma si la ceasuri modificari.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Salut, intr-adevar te ocupi de ea, este frumoasa.
Legat de arcuri, fara suparare ti-as sugera sa te linistesti, n-ai sa mai poti merge cu ea.
Fereasca D-zeu sa dai in vreo groapa. Mai bine pui rotile de care vorbeai si lasi suspensia stock. Parerea mea.
Succes si numai de bine.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Posteu as fi optat ptr 17" cu un J mai generos gen..7 - 7.5 . Kitul este masiv si vine bine doar cu jante mari..parerea mea !
Multumesc.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment