Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E frumoasa cu draci masina imi place la nebunie!

Comment

• Poze de sezon:
      Attached Files
      sigpicFast&Furious
      Team CSR
      Logan Club CLUJ

Comment

• Faina masina ai maestre...
        Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

• niste distantiere pe fata ar da bine

Comment

• O sa vina si distantierele pe fata.
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

• du-te breeee,ce-i cu masina asta?cum poti umbla cu ea pe strada?nu vezi ca e vai si-amar de ea?mie unu mi-ar fi rusine sa circul cu ea....jantele alea...stopuri,faruri...spoilere si alte cele....shhhht
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Pana iau asta ma dau cu Loganu.
                Attached Files
                sigpicFast&Furious
                Team CSR
                Logan Club CLUJ

Comment

• Nu cumva pozele sunt de la o intalnire TeamCSR?
                  Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Originally posted by dj_dragos View Post
                    Nu cumva pozele sunt de la o intalnire TeamCSR?
                    Da ai dreptate pozele sunt de la intalnirea Team CSR din Turda, si ma mandresc ca fac parte din acest team.
                    sigpicFast&Furious
                    Team CSR
                    Logan Club CLUJ

Comment

• cred ca o sa mai ai ceva de asteptat pana la sugativa aiap.s. misto jantele alea cu buza de pe logan
                      AdY_JmL_2015

Comment

• scz de off...dar cand mai faceti o intalnire deasta CSR...anunta-ma si pe mine,poate reusesc sa vin sa vad cum e pe la voi
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
                          cred ca o sa mai ai ceva de asteptat pana la sugativa aiap.s. misto jantele alea cu buza de pe logan
                          Nu se stie poate castig la loto, sau imi lasa matusa Tamara vreo mostenire.

Originally posted by FloNZN View Post
                          scz de off...dar cand mai faceti o intalnire deasta CSR...anunta-ma si pe mine,poate reusesc sa vin sa vad cum e pe la voi
                          Daca o aduci pe domnisoara din poza de la avatar te chemam si pe tine data viitoare, daca nu tot te chemam ca esti baiat de treaba.
                          Last edited by FastFurious; 27 January 2011, 17:31. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

• Azi am mai facut o mica inbunatatire ca sa nu tot pun ochelarii de soare agatati pe la parasolar sau pe la oglinda, mi-am luat un suport de ochelari.
                            Attached Files
                            sigpicFast&Furious
                            Team CSR
                            Logan Club CLUJ

Comment

• E mult mai asezata masina cu jantele astea, poate o mai coboara unpic atractia gravitationala si aia e ! inainte era un fel de Johnny Bravo . Spor la treaba in continuare

Comment

• Am fost constient ca "cu rabdarea treci marea", asa ca am rabdat critici si am asteptat sa gasesc jante potrivite.
                                Rezultatul se vede acum, dar nici jantele astea nu sunt definitive, daca o sa gasesc altele care sa se potriveasca mai bine o sa le schimb.
                                Pe langa "atractia gravitationala" in curand masina o sa fie coborata si de altceva.
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google