Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radule sa ai noroc de ele hai k o lasam cat mai aproapede strazi si rupem gura targului;)

Comment

• Ca si arcuri...Weitech sau Eibach....nu sunt asa de dure ca H&R.
      Cat despre anvelope...ceva cu balon maricel..cam 50 la balon(ca vrei confort)...dar atentie sa nu arate urat :

Bafta
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by FastFurious View Post
        As vrea un sfat spus sincer de catre cunoscatori:
        Ce tip de arcuri sa aleg sa cobor masina dar sa nu renunt complet la confort si ce dimensiuni de anvelope ar fi potrivite fata/spate.
        Multumesc.
        Ca si arcuri eu zic Eibach iar ca anvelope eu as pune 195/55/16" + jenti OZ pe 16".
        Eu am Eibach de vreo 2 ani si sunt foarte multmit, am avut si H&R pentru o scurta perioada dar masina era foarte joasa in combinatia cu 195/55/15"(cam am in prezent pe masina) si am renuntat la ele.
        Last edited by SUPERCAR; 2 October 2010, 16:46.

Comment

• Jantele lui sunt pe 17". Sau poti sa incerci 205/50 si se mai ridica .

Ce bine arata cu ele
          sigpic

Comment

• Originally posted by unzomby View Post
            Radule sa ai noroc de ele hai k o lasam cat mai aproapede strazi si rupem gura targului;)
            Urmeaza in curand si alte mici surprize.
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

• n am vazut ca sunt oglinzi de mcv..mi s au parut ca sunt alea mici d aia am zis de alea de prestige...la arcuri weitec, stiu ca o sa mi sara baietii acuma in cap ca zic de ce am pe masina..da am mers cu ambele si condus si pasager si eibach mi se par foarte moi...la cauciucuri neaparat 45 ca sa arate bine si sa ai si confort
              sigpic

Comment

• KW reglabila
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Poti sa fi sigur ca Kw reglabila va fi pe masina dar pentru o perioada(scurta) o sa montez doar un set de arcuri sport in combinatie cu telescoapele originale care dupa cate stiu eu sunt pe gaz .
                  sigpicFast&Furious
                  Team CSR
                  Logan Club CLUJ

Comment

• Din cate stiu eu, amortizoarele originale sunt fix pe ulei... poate 'oi gresi, a?
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• La Diesel din cate stiu, nu sustin sus si tare si sper sa nu gresesc telescoapele sunt pe gaz.
                      sigpicFast&Furious
                      Team CSR
                      Logan Club CLUJ

Comment

• nu cred ca punea dacia alte amortizoare pe diesel..eu doar ce le am schimbat ieri si am pus pe gaz..acuma nu stiu, poate ai dreptate
                        sigpic

Comment

• Ori cum sunt destui colegi de forum care au telescoapele originale inperecheate cu arcuri sport si cred ca nu-i nici o problema sa folosesc si eu asa pentru o scurta perioada.
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

• nu e o problema nici daca le folosesti multa vreme) atentie la gropi ca accepta nici o toleranta
                            sigpic

Comment

• Are cineva cauciucuri 225/45/17 pe masina?
                              Ce parere aveti despre dimensiunea asta fata/spate?
                              sigpicFast&Furious
                              Team CSR
                              Logan Club CLUJ

Comment

• Chiar nu poate nimeni sa raspunda la intrebarea anterioara?
                                Nu are nimeni cauciucuri 225/45/17 pe Logan?
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google