Radule sa ai noroc de ele hai k o lasam cat mai aproapede strazi si rupem gura targului;)
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
Ca si arcuri...Weitech sau Eibach....nu sunt asa de dure ca H&R.
Cat despre anvelope...ceva cu balon maricel..cam 50 la balon(ca vrei confort)...dar atentie sa nu arate urat :
Baftasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostAs vrea un sfat spus sincer de catre cunoscatori:
Ce tip de arcuri sa aleg sa cobor masina dar sa nu renunt complet la confort si ce dimensiuni de anvelope ar fi potrivite fata/spate.
Multumesc.
Eu am Eibach de vreo 2 ani si sunt foarte multmit, am avut si H&R pentru o scurta perioada dar masina era foarte joasa in combinatia cu 195/55/15"(cam am in prezent pe masina) si am renuntat la ele.Last edited by SUPERCAR; 2 October 2010, 16:46.
Comment
-
n am vazut ca sunt oglinzi de mcv..mi s au parut ca sunt alea mici d aia am zis de alea de prestige...la arcuri weitec, stiu ca o sa mi sara baietii acuma in cap ca zic de ce am pe masina..da am mers cu ambele si condus si pasager si eibach mi se par foarte moi...la cauciucuri neaparat 45 ca sa arate bine si sa ai si confortsigpic
Comment
-
Comment