Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• plus repozitionare busce
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Cu repozitionare mai coboara maxim 5mm ..deci cam 35-40 mm o sa coboare...Bafta
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• Salut , arata foarte bine cu noile jante , arcuri weitec alte nu ,nu iti trebuie coborata mai mult de 30mm. Spor la modificat !

Comment

• Radu, doar de proba, incearca sa vezi cum e . Asa e la toate, teoretic in jur de 35mm, dar practic lasa mai mult (mai ales la tine ca e model 2008 cu arcuri pe spate de caruta, ca la mine, o sa lase muuult mai mult pe spate - vo 5).
          sigpic

Comment

• iamagi si eu am avut arcuri de caruta asa si weitec mi a coborat exact 3 cm pe spate, sau 3.5 max-poate nu era terenu cel mai drept, de unde 5?
            sigpic

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
              Radu, doar de proba, incearca sa vezi cum e . Asa e la toate, teoretic in jur de 35mm, dar practic lasa mai mult (mai ales la tine ca e model 2008 cu arcuri pe spate de caruta, ca la mine, o sa lase muuult mai mult pe spate - vo 5).
              Nu am din pacate de unde sa iau un set de arcuri de proba si nici nu am timpul necesar sa fac asta.
              Cine nu risca nu castiga.
              sigpicFast&Furious
              Team CSR
              Logan Club CLUJ

Comment

• Originally posted by xxxgeoxxx View Post
                iamagi si eu am avut arcuri de caruta asa si weitec mi a coborat exact 3 cm pe spate, sau 3.5 max-poate nu era terenu cel mai drept, de unde 5?
                Pe masurate, cu arcurile de 2008? La mine era un luft de bagai si capul Nu stiu cati km ai avut tu atunci, dar la mine, la 12k km, sigur a lasat mai muuult de 3.5 mm.
                sigpic

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
                  Cu repozitionare mai coboara maxim 5mm ..deci cam 35-40 mm o sa coboare...Bafta
                  Cum se face repozitionarea si care sunt avantajele si dezavantajele repozitionarii bucselor?
                  sigpicFast&Furious
                  Team CSR
                  Logan Club CLUJ

Comment

• Pe fata se ridica masina se dau rotile jos se slabesc bucsile pana se departeaza "urechiile" care tin presate bucsile dupa care se lasa masina pe ceva lemne DAR sa stea in greutatea ei...dupa care se strang la loc.
                    Pe spate nu e nevoie sa dai rotile jos..dar trebuie pus ceva sub roti sa fie masina mai sus pentru a te baga sub ea mai usor..se va face aceeasi operatie la prinderea puntii de caroserie.

Cam astea sunt etapele......
                    Dezavantaje nu sunt, dupa micsorarea garzii la sol bucsa sta rasucita/torsionata
                    Dupa repozitionarea acestora masina nu mai topaie asa tare

Bafta si spor iti doresc.......Si nu mai rade de cei care isi taie arcurile.....pentru ca dupa cum ai zis..NU RISTI..NU CASTIGI
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
                      Pe fata se ridica masina se dau rotile jos se slabesc bucsile pana se departeaza "urechiile" care tin presate bucsile dupa care se lasa masina pe ceva lemne DAR sa stea in greutatea ei...dupa care se strang la loc.
                      Pe spate nu e nevoie sa dai rotile jos..dar trebuie pus ceva sub roti sa fie masina mai sus pentru a te baga sub ea mai usor..se va face aceeasi operatie la prinderea puntii de caroserie.

Cam astea sunt etapele......
                      Dezavantaje nu sunt, dupa micsorarea garzii la sol bucsa sta rasucita/torsionata
                      Dupa repozitionarea acestora masina nu mai topaie asa tare

Bafta si spor iti doresc.......Si nu mai rade de cei care isi taie arcurile.....pentru ca dupa cum ai zis..NU RISTI..NU CASTIGI
                      Multumesc foarte mult de proptitudine si de amabilitatea cu care mi-ai dat explicatia.
                      Nu rad de cei care si-au taiat arcurile, dar am spus intotdeauna ca nu sunt adeptul acestui tip de operatiune.
                      sigpicFast&Furious
                      Team CSR
                      Logan Club CLUJ

Comment

• frumoasa foc masina...!

Comment

• Azi noapte un Logan a "inaugurat" Autostrada A3 pe tronsonul Turda -Campia Turzii:
                          Attached Files
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

• Originally posted by FastFurious View Post
                            Azi noapte un Logan a "inaugurat" Autostrada A3 pe tronsonul Turda -Campia Turzii:
                            off:e gata?cum e?cand ne lasa pe ea?
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• trebuia sa faci un shooting ca lumea pro, ca locatia era perfecta si atmosfera
                              sigpic

Comment

• Eu ti-am zis ca iti dau arcurile mele sa vezi cum e Acuma deja masina e la Oradea si nu mai pot
                                Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google