plus repozitionare busce
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
Cu repozitionare mai coboara maxim 5mm ..deci cam 35-40 mm o sa coboare...Baftasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
Originally posted by iamagi View PostRadu, doar de proba, incearca sa vezi cum e . Asa e la toate, teoretic in jur de 35mm, dar practic lasa mai mult (mai ales la tine ca e model 2008 cu arcuri pe spate de caruta, ca la mine, o sa lase muuult mai mult pe spate - vo 5).
Cine nu risca nu castiga.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by xxxgeoxxx View Postiamagi si eu am avut arcuri de caruta asa si weitec mi a coborat exact 3 cm pe spate, sau 3.5 max-poate nu era terenu cel mai drept, de unde 5?
Comment
-
Pe fata se ridica masina se dau rotile jos se slabesc bucsile pana se departeaza "urechiile" care tin presate bucsile dupa care se lasa masina pe ceva lemne DAR sa stea in greutatea ei...dupa care se strang la loc.
Pe spate nu e nevoie sa dai rotile jos..dar trebuie pus ceva sub roti sa fie masina mai sus pentru a te baga sub ea mai usor..se va face aceeasi operatie la prinderea puntii de caroserie.
Cam astea sunt etapele......
Dezavantaje nu sunt, dupa micsorarea garzii la sol bucsa sta rasucita/torsionata
Dupa repozitionarea acestora masina nu mai topaie asa tare
Bafta si spor iti doresc.......Si nu mai rade de cei care isi taie arcurile.....pentru ca dupa cum ai zis..NU RISTI..NU CASTIGIsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostPe fata se ridica masina se dau rotile jos se slabesc bucsile pana se departeaza "urechiile" care tin presate bucsile dupa care se lasa masina pe ceva lemne DAR sa stea in greutatea ei...dupa care se strang la loc.
Pe spate nu e nevoie sa dai rotile jos..dar trebuie pus ceva sub roti sa fie masina mai sus pentru a te baga sub ea mai usor..se va face aceeasi operatie la prinderea puntii de caroserie.
Cam astea sunt etapele......
Dezavantaje nu sunt, dupa micsorarea garzii la sol bucsa sta rasucita/torsionata
Dupa repozitionarea acestora masina nu mai topaie asa tare
Bafta si spor iti doresc.......Si nu mai rade de cei care isi taie arcurile.....pentru ca dupa cum ai zis..NU RISTI..NU CASTIGI
Nu rad de cei care si-au taiat arcurile, dar am spus intotdeauna ca nu sunt adeptul acestui tip de operatiune.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Azi noapte un Logan a "inaugurat" Autostrada A3 pe tronsonul Turda -Campia Turzii:Attached Files- DC101016003.jpg (322.5 KB, 141 views)
- DC101016004.jpg (301.9 KB, 134 views)
- DC101016005.jpg (240.4 KB, 137 views)
- DC101016006.jpg (234.6 KB, 136 views)
- DC101016007.jpg (317.7 KB, 136 views)
- DC101016008.jpg (331.6 KB, 74 views)
- DC101016015.jpg (173.7 KB, 67 views)
- DC101016016.jpg (171.5 KB, 62 views)
- DC101016017.jpg (163.6 KB, 59 views)
sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostAzi noapte un Logan a "inaugurat" Autostrada A3 pe tronsonul Turda -Campia Turzii:http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment