If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vezi sa nu iei rosu din nou ca ai cerut ajutor...
pai man,vorbeste cu victor...el cred ca te poate ajuta...si hai mai rpd cu fasaitu ca sunt curios cum suna
iar te`ai suparat mai nene ..
nu te`ai gandit ca poate lumea nu are ce cauti tu , unii dintre noi nici nu au auzit de samco , sa la ce folosesc.
fi si tu umpic mai matur.
) chiar asteptam ceva de genu asta, dupa zice ca el a facut tot la masina
te-ai gandit ca poate intentionat nu te ajuta lumea? sa pui si tu mana ...
samco gasesti la daciashop, si la racingnick reductii, drepte, coturi, t-uri ... cu cotele nu te pot ajuta, furtune de presiune, de temperatura, de racire etc ...
macar ai dat pe google? sau astepti mura?
iar te`ai suparat mai nene ..
nu te`ai gandit ca poate lumea nu are ce cauti tu , unii dintre noi nici nu au auzit de samco , sa la ce folosesc.
fi si tu umpic mai matur.
) chiar asteptam ceva de genu asta, dupa zice ca el a facut tot la masina
te-ai gandit ca poate intentionat nu te ajuta lumea? sa pui si tu mana ...
samco gasesti la daciashop, si la racingnick reductii, drepte, coturi, t-uri ... cu cotele nu te pot ajuta, furtune de presiune, de temperatura, de racire etc ...
macar ai dat pe google? sau astepti mura?
Multumesc mult de link-urile pe care mi le-ai recomandat, dar sa stii ca am cautat acolo, ba mai mult am si vorbit la telefon.
De sambata seara cand am ajuns la concluzia ca am nevoie de T-ul respectiv am cautat peste tot si nu am gasit dimensiunea respectiva si dupa cum se vede apelul pentru ajutor l-am facut luni seara.
Alo, nu cred ca un Victor sau un BBi sau un SGM au cautat mai intai pe forum... Astia si-au facut necesarul de piese si abia cand nu au gasit in nici un loc au mai cerut ajutor pe forum...
Prea degeaba te superi.
Daca vrei ceva cu adevarat te zbati, pierzi noptile pe internet, ziua dai telefoane...
Varu de data asta m-ai dezamagit, ai scris numai fara sa citesti ce s-a scris inainte.
Stai linistit ca nu ma supar si pana la urma tot ma descurc eu sa-mi rezolv problema.
@FastFurios: eu doar te-am indemnat sa faci ce au facut si cei ce au scos rezultate din masinile lor: s-au documentat, au aflat si au postat.
Daca stai pe forum cu mana intins, sigur nu vei primi ajutor.
De ce? Este simplu: pt ca cei ce au informatii, deja lucreaza la masinile lor sau au treaba. Iar cei ce i-ai cauta in calitate de "prieteni adevarati", vb din auzite.
Spor la lucru.
PS: nu o lua ca pe o ofensa personala. Plus de asta mai ai o mica problema: postezi doar pe topicul tau, asteptand lumea sa intre si sa te ajute. Trage-i de maneca pe cei care au informatii, si sunt sigur ca nu te vor refuza. Insa daca astepti intiativa lor... atunci mai repede pui masina la iernat.
@FastFurios: eu doar te-am indemnat sa faci ce au facut si cei ce au scos rezultate din masinile lor: s-au documentat, au aflat si au postat.
Daca stai pe forum cu mana intins, sigur nu vei primi ajutor.
De ce? Este simplu: pt ca cei ce au informatii, deja lucreaza la masinile lor sau au treaba. Iar cei ce i-ai cauta in calitate de "prieteni adevarati", vb din auzite.
Spor la lucru.
PS: nu o lua ca pe o ofensa personala. Plus de asta mai ai o mica problema: postezi doar pe topicul tau, asteptand lumea sa intre si sa te ajute. Trage-i de maneca pe cei care au informatii, si sunt sigur ca nu te vor refuza. Insa daca astepti intiativa lor... atunci mai repede pui masina la iernat.
De data asta trebuie sa recunosc ca ai dreptate, nu-mi place sa postez pe topicurile altora sa ma dau mare cunoscator si sa dau sfaturi.
Se poate vedea ca intru pe forum zilnic, vizitez foarte multe topicuri si incerc sa invat din greseli, dar nu ma bag sa dau sfaturi pentru ca consider ca fiecare isi face masina dupa posibilitati si dupa cum ii place.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment