Sarbatori fericite!! La anul cu suspensie va fi completa.
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
-
Ba, daca o pui pe reglabile, o sa remodelezi nitel fibrele... Nu-i bai, ca imaginatie vad ca ai.
Sarbatori Fericite
Comment
-
FastFurios am avut rara ocazie de ati vedea masina live,bine din mers ce-i drept,cred ca erai in ea.Eram un o toyota Hilux albastra,masina unchiului meu veneam de la Cluj.Tin sa-ti spun ca arata fenomenal masina iar cu jantele care ti le-ai pus acum arata si mai fenomenal.Spor la modificat in continuare si sper ca odata ne-am intalni si noi fata-n fata si sa-ti vad si masina mai detaliat.Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
eeeee.......poai asta e ideea, ca live e altceva decat se vede in poze!
Varu, duminica trec prin Turda...poate facem o sedinta foto cu doamnele noastre!
Comment
-
Originally posted by sibianul View Posteeeee.......poai asta e ideea, ca live e altceva decat se vede in poze!
Varu, duminica trec prin Turda...poate facem o sedinta foto cu doamnele noastre!
Originally posted by dj_dragos View PostFastFurios am avut rara ocazie de ati vedea masina live,bine din mers ce-i drept,cred ca erai in ea.Eram un o toyota Hilux albastra,masina unchiului meu veneam de la Cluj.Tin sa-ti spun ca arata fenomenal masina iar cu jantele care ti le-ai pus acum arata si mai fenomenal.Spor la modificat in continuare si sper ca odata ne-am intalni si noi fata-n fata si sa-ti vad si masina mai detaliat.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment