Cam peste tot, nu numai in Ardeal, drumurile sunt destul de proaste.
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
Originally posted by Loganu View Postdaca tie iti plac cum arata manerele de ph2 pe fata de portie de ph1 :| ...
Daca pui arcuri sport iti trebuie un talon mai mic la anvelope... arata prea de tractor
un badboy nu ii faci ?parca i-ar sta o idee mai bine
si ce au manerele? sunt foarte practice si nu arata rau deloc daca le dai o culoare sa se potriveasca cu fetele de usi...daca si cu 45 arata de tractor, inseamna ca eu sunt combina cu doua etaje)
sigpic
Comment
-
geo - noi suntem "belaz" ; iar la manere ma refer ca nu au linia aceea pe fatza de usa..si arata ca din pom .. intradevar au rolu lor util...dar estetic arata 0
Nu stiu ..am impresia ca ,cauciucurile lui au un talon mai mare... probabil din cauza la poze..
Comment
-
-
Am zis intotdeauna ca pozele sunt una si realitatea este alta, in poze facute cu telefonul nu poti sa distingi exact toate detaliile.
Intr-adevar cauciucurile sunt 215/45/17 nu sunt cu talon mai mare de 45.
Originally posted by iamagi View PostGeo, eu zic ca se poate face un Bad-boy si chiar unul foarte frumos, dar incercarea ta e ca mereu sa contrazici pe Loganu si pe oricine te contrazice
Radu, sa vedem cand vin si arcurile si apoi cred ca ar trebui ori sa treci pe 16" cu 9J ori alte distantiere
De ce crezi ca trebuie sa pun jante pe 16 dupa montarea arcurilor???sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
uite aici.
multumeste-i lui Mishu!Attached Files
Comment
-
Originally posted by iamagi View PostGeo, eu zic ca se poate face un Bad-boy si chiar unul foarte frumos, dar incercarea ta e ca mereu sa contrazici pe Loganu si pe oricine te contrazice
Originally posted by Loganu View Postgeo - noi suntem "belaz" ; iar la manere ma refer ca nu au linia aceea pe fatza de usa..si arata ca din pom .. intradevar au rolu lor util...dar estetic arata 0
Nu stiu ..am impresia ca ,cauciucurile lui au un talon mai mare... probabil din cauza la poze..
ce e aia "belaz"? e de la manele?)
sigpic
Comment
-
Originally posted by iamagi View Postuite aici.
multumeste-i lui Mishu!
Originally posted by - Geo - View Postcand stiu ce zic impartasesc si altora din invatatura mea, nu ma contrazic
manerele astea de preferance merg mai bine ca se termina in unghi..ale mele trebuiesc masluite cu bagheta aia in continuare
ce e aia "belaz"? e de la manele?)
sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Fain fain domnu dar acum ca ti-ai pus aceste inele,ca si plasma ti-as recomanda astaAttached FilesMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
salut , renunta la folia aia alba , din punctul meu de vedere este o mizerie asa pe alb din cauza cerculetelor , daca vrei plasma i-ati pe negru sa nu faca diferenta intre fundal si folieInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment