Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Plasmele vreau sa le schimb cu ceva custom, dar inca nu am gasit cineva sa mi le faca.

As vrea daca stie cineva sa ma indrume sa-mi fac alte plasme custom sa-mi lase link sau ori ce date de contact aici.
    Multumesc anticipat.
    Last edited by FastFurious; 30 January 2011, 19:46. Reason: Automerged Doublepost
    sigpicFast&Furious
    Team CSR
    Logan Club CLUJ

Comment

• de acord cu dj_dragos, ca are rezervorul plin, al tau e pe drojdie...glumeam
      sper sa nu te superi.....oricum sunt frumoase amindoua.....
      "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• frumos...dar nu mi plac acele multe cerculete
        AdY_JmL_2015

Comment

• salut
          ti-am lasat un mesaj pe profil cu un link cu folii custom .
          parerea mea sincera este ca : folia actuala nu se pupa deloc cu cadranele de duster. imi da impresia de inghesuit dar gusturile nu se discuta
          From Miami 2 Ibiza
          Voucher
          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Rezervoru plin nu strica niciodata,dimpotriva e ideal,dar asta a fost parerea mea.Inca de cand am vazut acele plasme precum ti-am aratat mi-au placut la nebunie si ar merge super bine cu inelele tale de duster(parerea mea).Am vrut sa-mi pun si eu plasmele acelea albastre cand am avut logan dar di pacate cum am avut accident nu imi mai pot pune plasmele respective ca nu se potrivesc pe masina care o am acum.Oricum masina e superba si modificarile excelente.Vezi ca daca nu zici planurile de viitor cu masinuta tot aflu ca am pile printre apropiatii tai prin Cluj.
            Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Originally posted by sKyb0y View Post
              salut
              ti-am lasat un mesaj pe profil cu un link cu folii custom .
              parerea mea sincera este ca : folia actuala nu se pupa deloc cu cadranele de duster. imi da impresia de inghesuit dar gusturile nu se discuta
              Multumesc de mesaj, o sa iau legatura cu baietii sa vad daca pot sa-mi faca ce vreau eu.

As vrea daca stie cineva sa ma indrume sa-mi fac alte plasme custom sa-mi lase link sau ori ce date de contact aici.
              Multumesc anticipat.
              Last edited by FastFurious; 1 February 2011, 14:36. Reason: Automerged Doublepost
              sigpicFast&Furious
              Team CSR
              Logan Club CLUJ

Comment

• frumoasa masina si f ingrijita
                spot la modificari

Comment

• Multumesc de aprecieri.
                  sigpicFast&Furious
                  Team CSR
                  Logan Club CLUJ

Comment

• Ai suspensia stock? Arata ciudatel. Mai bine iti luai Mitsubishi Lancer Classic - erai mai aproape de masina pe care ti-o doreai.

Daca iti pui o suspensie sport - care lasa masina mai jos cu 3 - 4 cm, nu stiu daca mai iesi iarna cu ea. Acuma trebuie vazuta masina in realitate, fiindca pozele nu spun chiar tot. Oricum, felicitari pentru investitia facuta!

Comment

• Da la momentul asta am suspensia stok, dar dupa cum am mai spus la primavara nu o sa mai fie asa.
                      Sunt destui colegi pe forum care au garda la sol la 9 cm sau chiar mai putin si circula cu masinile iarna, asa ca dupa montarea arcurilor sport sau a unei suspensii complete si eu voi putea circula iarna fara probleme.
                      Din pacate sau din fericire sa stii ca nu sunt fan Mitsubishi Lancer Classic si nu este nici pe departe masina pe care mi-o doresc.
                      Imi place mult partea asta:"Acuma trebuie vazuta masina in realitate, fiindca pozele nu spun chiar tot."
                      Multumesc de aprecieri.

Impresionant:
                      http://www.*******.tv/KiAhtSQAQne/Cl...u_lipsesc.html

[QUOTE=FastFurious;852536]Da la momentul asta am suspensia stok, dar dupa cum am mai spus la primavara nu o sa mai fie asa.
                      Sunt destui colegi pe forum care au garda la sol la 9 cm sau chiar mai putin si circula cu masinile iarna, asa ca dupa montarea arcurilor sport sau a unei suspensii complete si eu voi putea circula iarna fara probleme.
                      Din pacate sau din fericire sa stii ca nu sunt fan Mitsubishi Lancer Classic si nu este nici pe departe masina pe care mi-o doresc.
                      Imi place mult partea asta:"Acuma trebuie vazuta masina in realitate, fiindca pozele nu spun chiar tot."
                      Multumesc de aprecieri.

[QUOTE=FastFurious;852536]Da la momentul asta am suspensia stok, dar dupa cum am mai spus la primavara nu o sa mai fie asa.
                      Multumesc de aprecieri.

Impresionant:
                      http://www.*******.tv/KiAhtSQAQne/Cl...u_lipsesc.html
                      Last edited by FastFurious; 2 February 2011, 10:34. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpicFast&Furious
                      Team CSR
                      Logan Club CLUJ

Comment

• Am zis ca arata frumos daca schimb plasa din bara cu alta plasa tip fagure dar din plastic.Sa speram ca v-a arata bine.
                        Attached Files
                        sigpicFast&Furious
                        Team CSR
                        Logan Club CLUJ

Comment

• Cati banuti? Si de unde? Arata bine ...
                          sigpicMy ride

Comment

• De la un prieten care aduce de prin Germania, nu m-am inteles inca la pret, sa vad cum da pe masina si dupa aia ma inteleg cu el.

150 Ron costa plasa tip fagure L=150 cm; l=30 cm.
                            Last edited by FastFurious; 8 February 2011, 19:15. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpicFast&Furious
                            Team CSR
                            Logan Club CLUJ

Comment

• superba plasa , arata cam ca grila originala de MCV .
                              sigpicTransport marfa !

Comment

• La prima vedere asa arata ca si grila de MCV, dar nu stiu exact pana nu masor sa nu cumva sa fie prea mari fagurii si sa nu arate bine.Sper ca sambata sa am timp sa montez plasa daca arata bine.
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google