If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut
ti-am lasat un mesaj pe profil cu un link cu folii custom .
parerea mea sincera este ca : folia actuala nu se pupa deloc cu cadranele de duster. imi da impresia de inghesuit dar gusturile nu se discuta
Rezervoru plin nu strica niciodata,dimpotriva e ideal,dar asta a fost parerea mea.Inca de cand am vazut acele plasme precum ti-am aratat mi-au placut la nebunie si ar merge super bine cu inelele tale de duster(parerea mea).Am vrut sa-mi pun si eu plasmele acelea albastre cand am avut logan dar di pacate cum am avut accident nu imi mai pot pune plasmele respective ca nu se potrivesc pe masina care o am acum.Oricum masina e superba si modificarile excelente.Vezi ca daca nu zici planurile de viitor cu masinuta tot aflu ca am pile printre apropiatii tai prin Cluj.
Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
salut
ti-am lasat un mesaj pe profil cu un link cu folii custom .
parerea mea sincera este ca : folia actuala nu se pupa deloc cu cadranele de duster. imi da impresia de inghesuit dar gusturile nu se discuta
Multumesc de mesaj, o sa iau legatura cu baietii sa vad daca pot sa-mi faca ce vreau eu.
As vrea daca stie cineva sa ma indrume sa-mi fac alte plasme custom sa-mi lase link sau ori ce date de contact aici.
Multumesc anticipat.
Last edited by FastFurious; 1 February 2011, 14:36.
Reason: Automerged Doublepost
Ai suspensia stock? Arata ciudatel. Mai bine iti luai Mitsubishi Lancer Classic - erai mai aproape de masina pe care ti-o doreai.
Daca iti pui o suspensie sport - care lasa masina mai jos cu 3 - 4 cm, nu stiu daca mai iesi iarna cu ea. Acuma trebuie vazuta masina in realitate, fiindca pozele nu spun chiar tot. Oricum, felicitari pentru investitia facuta!
Da la momentul asta am suspensia stok, dar dupa cum am mai spus la primavara nu o sa mai fie asa.
Sunt destui colegi pe forum care au garda la sol la 9 cm sau chiar mai putin si circula cu masinile iarna, asa ca dupa montarea arcurilor sport sau a unei suspensii complete si eu voi putea circula iarna fara probleme.
Din pacate sau din fericire sa stii ca nu sunt fan Mitsubishi Lancer Classic si nu este nici pe departe masina pe care mi-o doresc.
Imi place mult partea asta:"Acuma trebuie vazuta masina in realitate, fiindca pozele nu spun chiar tot."
Multumesc de aprecieri.
[QUOTE=FastFurious;852536]Da la momentul asta am suspensia stok, dar dupa cum am mai spus la primavara nu o sa mai fie asa.
Sunt destui colegi pe forum care au garda la sol la 9 cm sau chiar mai putin si circula cu masinile iarna, asa ca dupa montarea arcurilor sport sau a unei suspensii complete si eu voi putea circula iarna fara probleme.
Din pacate sau din fericire sa stii ca nu sunt fan Mitsubishi Lancer Classic si nu este nici pe departe masina pe care mi-o doresc.
Imi place mult partea asta:"Acuma trebuie vazuta masina in realitate, fiindca pozele nu spun chiar tot."
Multumesc de aprecieri.
[QUOTE=FastFurious;852536]Da la momentul asta am suspensia stok, dar dupa cum am mai spus la primavara nu o sa mai fie asa.
Multumesc de aprecieri.
La prima vedere asa arata ca si grila de MCV, dar nu stiu exact pana nu masor sa nu cumva sa fie prea mari fagurii si sa nu arate bine.Sper ca sambata sa am timp sa montez plasa daca arata bine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment